Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miliardarul Virgil Călina îşi continuă investiţia în Mamaia Nord

ro

20 Sep, 2016 00:00 5745 Marime text
Un cunoscut om de afaceri din domeniul imobiliar se pregăteşte pentru o nouă investiţie în municipiul Constanţa. În acest sens, Virgil Călina, businessman inclus în Top 300 Miliardari, a obţinut de la Primăria municipiului Constanţa certificatele de urbanism nr. 2615 şi 2616, din data de 19 septembrie, pentru dezmembrarea unui imobil de pe bulevardul Mamaia (V.I. Lenin) nr. 564, din staţiunea Mamaia, şi alipirea acestuia cu alte două loturi de teren la aceeaşi adresă.
 
Potrivit certificatului de urbanism, pe bulevardul Mamaia nr. 564 se va dezmembra un imobil cu o suprafaţă totală de 3.074 mp şi se va alipi cu lotul 4/4 şi lot 3/4 din staţiunea Mamaia. Certificatele de urbanism sunt valabile pentru 24 de luni.
 
Aşa cum am arătat în mai multe ediţii, investitorul Virgil Călina se străduieşte de peste cinci ani să finalizeze proiectul unui complex de vile turistice în zona Mamaia Nord. Autorizaţia de construire fusese emisă iniţial pentru o vilă turistică tip A cu P+5-6E, trei vile turistice tip B cu P+4-5E, branşament canalizare şi racord electric. Recent, omul de afaceri a mai obţinut un certificat de urbanism care prevede organizarea de şantier prin modificarea faţadelor şi a regimului de înălţime de la P+5-6E, la P+8E, la blocul A, şi din P+4E, la P+8E, la două dintre blocurile B, respectiv P+7E la un alt bloc B. După noul certificat de urbanism primit de la Primăria Constanţa, este de aşteptat ca în staţiunea Mamaia omul de afaceri să îşi extindă investiţia.
 
Virgil Călina era, în 2008, proprietarul hotelului bucureştean Ramada Nord şi ocupa în Top 300 întocmit de revista „Capital“ locul 200 în ierarhia celor mai bogaţi români. La momentul respectiv, averea sa era estimată la 36-39 de milioane de euro. Călina a fost naşul de cununie al tenismenului Ilie Năstase.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii