Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complex de vile turistice în zona Mamaia Nord. Investitor este milionarul Virgil Călina

ro

20 Sep, 2017 00:00 7724 Marime text
Societatea De Silva Intermed SRL, deţinută de milionarul Virgil Calina, anunţă constănţenii despre depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire patru imobile P+6 etaje şi P+8 etaje, vile turistice şi împrejmuire teren“.
 
Investiţia va fi realizată în municipiul Năvodari, zona Mamaia Nord, Camping Pescăresc. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, în timpul săptămânii, de luni până vineri. De asemenea, la APM se primesc şi observaţiile publicului interesat de acest proiect.

Cine este Virgil Călina 

Virgil Călina şi soţia sa, Meda de Silvania, sunt proprietarii hotelului Ramada Nord din Bucureşti, de patru stele, structură turistică cu 232 de camere. Hotelul dispune şi de săli de conferinţe, un restaurant (Allegro), unde se organizează diverse evenimente, un bar şi o grădină de vară, foarte căutate în anotimpul cald. Familia Călina deţine în proprietate şi terenul de lângă hotelul situat în Sectorul 1. Virgil şi Meda de Silvania Călina au investiţii imobiliare în Constanţa şi în Bucureşti. Mai mult, dezvoltatorul imobiliar DeSilva a cumpărat vila RAPPPS în care a locuit Mircea Geoană.

 De Silva Intermed SRL, în datele Registrului Comerţului 

Aşa cum reiese din datele prezentate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1992. Sediul social al societăţii este în municipiul Bucureşti. Capitalul social subscris, de 7.781.340 de lei, integral vărsat, este compus din 778.134 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. De Silva Intermed SRL este controlată de către De Silva Group (DSG) Holding BV, cu sediul în Olanda, Schiphol Boulevard 231 Toren, cu 99,9946% din capitalul social, Virgil Calina, născut pe 3.06.1964, în Bucureşti, cu 0,0027% din capitalul social, şi Calina Meda de Silvania, născută pe 12.09.1969, în Bucureşti, cu 0,0027% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, este Virgil Calina.
 
Potrivit Registrului Comerţului, numele lui Virgil Călina apare în D & L Co. SRL, De Silva Exclusiv SRL, De Silva Intermed SRL, De Silva Resort SRL, Mamaia Av Resort SRL, MED. Telesystems SRL, Reims Beverage SRL, De Silva RTH SRL. Virgil Călina a fost inclus în ediţia din 2014 a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 40 - 42 de milioane de euro.

Citeşte şi:

Dezbatere publică pentru imobilul de nouă etaje al milionarului Virgil Călina. Constănţenii pot decide

Miliardarul Virgil Călina îşi continuă investiţia în Mamaia Nord

Vrea un imobil de nouă etaje, pe un teren cumpărat de la Borcea Milionarul Virgil Călina aşteaptă răspuns de la APM Constanţa

Solicitant milionar de Top 300. Certificat de urbanism pentru bloc cu 9 etaje în Mamaia

Consiliul Local nu a acceptat donaţia Virgil Călina şi-a cerut înapoi terenul donat Primăriei Constanţa, cumpărat de la Borcea (document) 

Virgil Călina îşi extinde complexul de vile din Mamaia Nord
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii