Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Județului Constanța, în proces cu Primarul Orașului Năvodari și o societate din București. Iată decizia magistraților

ro

26 May, 2024 10:47 508 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța, în calitate de reclamant și Primarul Orașului Năvodari și SC De Silva Intermed SRL, în calitate de pârâți.
     
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 8679/118/2023, care are ca obiect acțiune prefect - tutelă administrativă anulare act adm/autorizație nr 511/21.09.2020.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 21.12.2023, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în acțiune prefect - tutelă administrativă anulare act adm/autorizație nr 511/21.09.2020, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța, în calitate de reclamant și Primarul Orașului Năvodari și SC De Silva Intermed SRL, în calitate de pârâți.
 
Magistrații au oferit următoarea soluție pe scurt: „Admite excepția necompetenței teritoriale a instanței. Declină competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului București - Secția a II-a de contencios administrativ şi fiscal. Fără cale de atac. Pronunțată astăzi, 23.05.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”.
 
Despre De Silva Intermed SRL
 
Societatea De Silva Intermed SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul în București, Sector 1, strada Daniel Danielopolu, nr. 44A și se ocupă de „Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este De Silva Group Holding DSG SRL, asociați sunt Calina Meda de Silvania și Călina Virgil, iar administrator este cel din urmă.
 
Calina Meda de Silvania mai este asociat la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL și acționar la De Silva Group Holding DSG SRL.
 
Călina Virgil mai este asociat unic și administrator la BT Printing Total SRL, asociat și administrator la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL, Mamaia AV Resort SRL și De Silva Holding DSG SRL și administrator la Natural Farm INT. SRL și Villa Valleverde SRL.
 
De Silva Group Holding DSG SRL mai este acționar la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea De Silva Intermed SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 81.499.340     lei, cu un profit de 12.261.225 lei, la 79 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Complex Tineretului SRL, la judecată cu Protecția Consumatorului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii