Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procuror nou în DNA Constanţa. Iată cine este, de unde vine şi ce avere are (documente)

ro

14 Aug, 2015 00:00 4759 Marime text
Ciprian Bodu, procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, a fost delegat la DNA Constanţa. Mandatul începe la data de 1 septembrie şi se termină pe 1 martie 2016. Ciprian Bodu este absolvent al Institutului Naţional al Magistraturii, el promovând examenul de capacitate organizat în perioada 3 august - 13 decembrie 2012.

Bodu a fost numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia la finele anului 2013, decretul fiind semnat de Traian Băsescu, fostul preşedinte al României. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, document pus la dispoziţie de Consiliul Superior al Magistraturii, Ciprian Bodu are un teren intravilan în Constanţa, o casă, tot în municipiul Constanţa, două automobile şi o motocicletă.

 
În altă ordine de idei, reamintim că Direcţia Naţională Anticorupţie organizează, la data de 1 octombrie, interviu pentru ocuparea a peste 50 de posturi de procurori în cadrul DNA. La nivelul Serviciului Teritorial Constanţa, concursul este organizat pentru patru posturi de procurori.
 
Citeşte şi 
 
„Am cerut 50 de noi posturi de procurori“
Laura Codruţa Kövesi „extinde“ Direcţia Naţională Anticorupţie Constanţa!

 
Decrete semnate de președintele României în 2013
Iată lista noilor magistrați de la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii