Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L. M. D. condamnată în „Dosarul prostituatelor de lux“ (document)

ro

24 Sep, 2015 00:00 2789 Marime text
L. M. D., judecată alături de Mirela Alexandra Dumitru şi de Diana Gureşoaie în cauza cunoscută generic „Dosarul prostituatelor de lux“, a fost condamnată, ieri, la un an, nouă luni şi zece zile închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru proxenetism.
 
Pe durata termenului de supraveghere, tânăra a fost obligată să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă şi să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
Mai mult decât atât, L. M. D. a mai fost obligată ca, pe parcursul termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, respectiv în Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa, ori în Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa, respectiv activitatea de precolectare, colectare şi transport deşeuri orăşeneşti, activităţi de salubritate, întreţinere şi amenajare spaţii verzi, săpat, greblat, plantare de arbuşti, întreţinere străzi, trotuare, parcări, deszăpezire şi alte activităţi de interes public local, pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare.
 
Faţă de Mirela Alexandra Dumitru şi de Diana Gureşoaie, cauza a fost disjunsă şi s-a dispus formarea unui nou dosar.
 
Conform rtv.net, în cauză, afacerişti influenţi din România s-ar fi iubit cu diverse tinere din cercurile mondene ale capitalei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii