Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Dragoş Munteanu Condamnat cu executare într-un dosar de şantaj, scăpat de detenţie

ro

14 May, 2013 00:00 2866 Marime text
Ionuţ Dragoş Munteanu, de 30 de ani, din Constanţa, condamnat în primă fază la închisoare cu executare într-un dosar de şantaj, a scăpat de detenţie.

Şi asta graţie Curţii de Apel Constanţa, instanţă care a dispus, la rejudecarea cauzei, suspendarea executării pedepsei de un an de închisoare sub supraveghere. Pe durata termenului de încercare stabilit la trei ani, Munteanu trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa la datele ce vor fi fixate de către acesta, să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele sale de existenţă. Curtea de Apel Constanţa a dispus punerea în libertate a bărbatului dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. După cum precizam mai sus, decizia Curţii este definitivă.
Ionuţ Dragoş Munteanu a fost acuzat că ar fi şantajat un cetăţean din Constanţa, căruia i-ar fi împrumutat o sumă de bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii