Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi preventiv pentru furtul unei case cu bani

ro

15 Feb, 2014 00:00 1928 Marime text
Cei patru bărbaţi reţinuţi în cazul furtului casei de bani din oficiul poştal din Medgidia au fost prezentaţi Judecătoriei Medgidia, instanţă care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

Amintim că, în urmă cu două zile, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul Poliţiei Timiş, al Poliţiei Călăraşi, al Poliţiei Municipiului Medgidia, al Detaşamentului 7 Jandarmi Medgidia, al Serviciului Acţiuni Speciale şi al SIPI Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat 18 percheziţii domiciliare. Vizate au fost mai multe persoane suspectate de participare la comiterea furtului casei de bani din incinta oficiului poştal din zona Gării CFR Medgidia, faptă comisă la data de 31 ianuarie. Cu această ocazie, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe sume de bani, un autoturism şi aparatură electronică.

Totodată, au fost reţinuţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. Conform organelor de anchetă, la sfârşitul lunii ianuarie, persoane necunoscute au pătruns în sediul Poştei din Medgidia, prin forţarea uşii de acces din interior, de unde au luat casa de bani, dar şi o autoutilitară ale cărei chei se aflau în aceeaşi incintă. Ulterior, maşina a fost găsită în localitatea Castelu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii