Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Medgidia decide astăzi dacă îl arestează pe fostul prefect al judeţului Constanţa, Ioan Albu (galerie foto)

ro

21 Feb, 2020 12:00 2608 Marime text
Judecătoria Medgidia va analiza astăzi cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Albu Ioan.

Oricare va fi decizia de astăzi, aceasta va putea fi contestată la Tribunalul Constanța. 

Fostul prefect a fost implicat într-un accident rutier grav, eveniment soldat cu decesul unui bărbat. Oamenii legii spun că fostul prefect ar fi consumat băuturi alcoolice. 




În continuare, redăm comunicatul  de ieri al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatului A.I.  pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. si ped. de art. 192 alin. (2) din C. Pen. şi  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prev. si ped. de art. 336 alin. (1) din C. pen., cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.pen.

 Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora:
 
La data de 16.02.2020, în jurul orelor 1915,  inculpatul A.I., având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur  în sânge,  a condus pe drumurile publice din jud. Constanţa un  autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocîrlia de Sus către com. Cobadin, la km. 231+600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A.
 
La data de 20.02.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de luare a măsurii de arestare preventivă  ce a fost înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dispună asupra măsurii preventive solicitate.


Citește și: 

Accident mortal Procurorii cer arestarea fostului prefect al judeţului Constanţa Ioan Albu

Accident mortal pe DN 3. Cui aparţine maşina de lux pe care o conducea fostul prefect Ioan Albu în momentul tragediei rutiere

UPDATE 2. Județul Constanța Accidentul grav de pe DN3, produs de fostul prefect, Ioan Albu. O persoană a decedat (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Caraciun Marineta 21 Feb, 2020 15:53 Doresc sa se faca. dreptate. Pentru familia decedatului