Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Alertă la Judecătoria Medgidia și Curtea de Apel Constanța. Clădirile, evacuate în urma unui apel suspect la 112 (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Nov, 2021 09:41 6965 Marime text
Mai multe echipaje de Poliție, pompieri și Ambulanță intervin în această dimineață la Judecătoria Medgidia și la Curtea de Apel Constanța. 

Din primele informații o persoană ar fi sunat la Numărul de Urgență 112 și a spus că cele două clădiri trebuie evacuate de urgență. 

Apelantul a menționat că în caz contrar va avea loc o tragedie soldată cu pierderi de vieți omenești. 

La fața locului au ajuns oamenii legii care au evacuat clădirile și fac verificări în zonă. 

UPDATE: 1 Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 9.00 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire.

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituții. 

Vom reveni cu informații.

UPDATE: 2

Toate ședințele de judecată au fost suspendate! Procesele se vor relua după finalizarea procedurilor specifice. 

UPDATE. 3 OFICIAL DE LA IPJ CONSTANȚA 

La fața locului se află polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, respectiv ai Poliției municipiului Medgidia, pentru restricționarea circulației în zonele vizate. De asemenea, se asigură perimetrul în zonă, de către polițiști și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.

La fața locului se află și pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, care asigură zona pentru măsuri de protecție și stingere a incendiilor. 

Specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații efectuează, la acest moment, controlul Curții de Apel Constanța, iar concomitent, pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.

Toate persoanele din ambele instituții au fost evacuate - aproximativ 400 de persoane. 

UPDATE: 4 Oficial de la IPJ Constanța

Cele două echipe de specialiști pirotehniști - din cadrul Serviciului Român de Informații, respectiv Serviciului pentru Acțiuni Speciale - au finalizat activitățile la instituțiile în cauză. Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată.



Sursa foto+video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii