Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 decembrie la datorie (video)

ro

02 Dec, 2010 00:00 1727 Marime text
La_Munca_de_1_Dec2.jpgDeşi sărbătoare naţională, pentru mulţi Ziua Naţională a româniei nu a fost şi liberă. Poliţiştii, pompierii, jandarmii şi cadrele medicale sunt doar câţiva din cei care şi-au petrecut 1 Decembrie la muncă.

Nu pentru toti romanii 1 decembrie a fost zi liberă. Unii au petrecut ziua naţională la locul de muncă şi chiar au avut mai multă treaba ca de obicei. Ca de fiecare data, prezenti la datorie au fost şi reprezentantii politiei rutiere, care au supravegheat drumurile din judeţ. 1 Decembrie a fost o zi aglomerata şi pentru medicii de la ambulanta care nu au avut nicio clipă liberă. pentru cei care au profitat de minivacanţa de Ziua Naţională, 1 decembrie a fost ultima zi liberă. De joi toti constantenii se vor intoarce la munca.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MY MUIANOS POLTIA RUMENA 02 Dec, 2010 18:30 SUNTEM LA DATORIE...NE ESTE FOAME PRECUM IN POEZIA LUI NICOLAE LABIS...MANANC SI PLANG..MANANC...AM IESIT LA DRUMUL MARE ,NOI PNDARII ROMANIEI,NE E FOAME LA PROPRIU SI FIGURAT,PANDARII ROMANIEI...