Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrați noi la Constanța. Să-i cunoaștem!

ro

31 Jan, 2014 00:00 4171 Marime text
Secţiile pentru judecători și procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au în atenție cererile de transfer formulate de mai mulți magistrați.
Printre aceștia se află Anca Ramona Pârleţeanu, de la Judecătoria Năsăud, care solicită transferul la Judecătoria Constanţa. Magistratul Pârleţeanu a fost numit în funcţia de judecător în data de 05.07.2010, conform decretului nr. 709/26.06.2010. În prezent, este delegat în funcţia de judecător la Judecătoria Constanţa, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 ianuarie 2014. Conform CSM, și Mihail Sas Stănescu de la Tribunalul Constanţa solicită transferul la Curtea de Apel Constanța. Mihail Sas Stănescu este judecător cu grad profesional de curte de apel din 15 ianuarie (promovare pe loc) și este delegat, pentru o perioadă de 6 luni, la Curtea de Apel Constanţa.

De asemenea, Vlad Ciofu, de la Judecătoria Tulcea, solicită transferul la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti sau la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Giorgiana Violeta Ţigănuş, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, cere să vină la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. La acelaşi parchet solicită transferul Georgiana Sitiavu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, dar și Teodora Elena Rotea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. Potrivit CSM, şi Dragomir Ianus, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, solicita transferul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii