Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aveţi obiceiul să beţi cafea de la automate? De unde şi-a făcut plinul de apă un angajat al Seara Company SRL. Ce spun reprezentanţii societăţii (galerie foto)

ro

25 Jul, 2017 00:00 33681 Marime text
Un cititor ne-a semnalat faptul că persoanele care consumă cafea de la automatele din oraş se expun unui pericol din cauza apei cu care acestea sunt aprovizionate. Pentru a ilustra cele spuse, cititorul cotidianului ZIUA de Constanţa ne-a trimis şi câteva poze concludente.
 
În imagini se poate vedea cum un angajat al firmei Seara Company SRL şi-a făcut plinul cu apă, săptămâna trecută, de la o cişmea situată pe o platformă ecologică de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa.
 
L-am contactat pe Gheorghe Cociu, asociat unic şi administrator al firmei Seara Company SRL, pentru a ne explica dacă angajatul a procedat corect atunci când a umplut recipientele destinate automatelor de cafea cu apă provenită de la o cişmea situată lângă nişte pubele.
 
„Am discutat cu angajatul, care a recunoscut că a rămas fără apă şi că a luat de acolo. Cu toate acestea, noi avem la sediu o sursă de apă şi un aparat de dedurizare a apei. De zece ani ne ocupăm de această afacere şi nu am avut până acum nicio reclamaţie. Angajatul nostru va fi sancţionat. Îi va fi aplicată o reducere a salariului între 5-10% timp de trei luni. Mai precizez că toate automatele au mai multe filtre“, a declarat Gheorghe Cociu.

Seara Company SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2003, Seara Company SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000.240 de lei, integral vărsat, este compus din 100.024 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Gheorghe Cociu este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară activităţi de editare a revistelor şi a periodicelor.
 
În anul 2016, Seara Company SRL a avut 11 angajaţi, a declarat o cifră de afaceri de 2.278.460 de lei şi un profit de 35.185 de lei. În anul 2015, societatea cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.333.152 de lei şi un profit de 150.530 de lei.

Contract semnat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa

În luna mai 2017, Seara Company SRL şi-a adjudecat contractul „Serviciul de instalare şi preparare de băuturi calde (ceai şi cafea)“ de la Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa, în valoare de 415.200 de lei. Contractul are ca obiect prestarea serviciului de instalare şi prelucrare de băuturi calde (ceai şi cafea), conform specificaţiilor tehnice şi cantităţilor estimate din caietul de sarcini. La procedura publică organizată de Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa au fost depuse două oferte, iar câştigătoare a fost cea depusă de Seara Company SRL. De atribuirea contractului au fost responsabili: Emil Andrei Mereuţă, Andrada Bărbatu, Aurelia Leu, Anca Claudia Mădularu, Silvia Mitu, Daniela Ou, Maria Roşu, Georgiana Zainea, Ecaterina Velica, Iuliana Zahariciuc.
 
Necesarul de aparate pentru cafea şi băuturi calde este de 14, câte unul pentru fiecare dintre locaţiile de mai jos:
 
perioada mai - octombrie: pavilion de vară pentru pensionari Tomis II, pavilion de vară pentru pensionari Teatrul de Stat, pavilion de vară pentru pensionari „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie, pavilion de vară pentru pensionari Badea Cârţan, pavilion de vară pentru pensionari CET - strada Albatrosului, pavilion de vară pentru pensionari Poarta 6 - strada Brizei, pavilion de vară pentru pensionari - Parc Viitorului, zona CET, pavilion de vară pentru pensionari parc Casa de Cultură, pavilion de vară pentru pensionari parc Gară, club persoane cu handicap - Complex Tomis III, club pentru pensionari şoseaua Mangaliei nr. 86A, club pentru pensionari Far - strada Aurora nr. 2, bl. PF1.
 
- perioada noiembrie - aprilie: club pentru pensionari strada Dezrobirii nr. 123, bl. IS 3, club pentru pensionari CET - strada Egretei nr. 2, club pentru pensionari Far - strada Aurora nr. 2, bl. PF 1, club pentru pensionari şoseaua Mangaliei nr. 86A, club pentru pensionari bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 66, bl. LE 9, club pentru pensionari strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, club pentru pensionari Tomis II, club pentru pensionari incinta City Park Mall, club pentru pensionari strada Cişmelei nr. 16, club pentru persoane cu handicap complex Tomis III, club pentru pensionari strada Brizei, parter, club pentru pensionari strada Ştefan cel Mare nr. 77-79, club pentru pensionari strada Soveja nr. 77, bl. 35B, parter, club pentru pensionari strada Zorelelor nr. 69 bis.
 
Cantitatea totală de produse care se va asigura în cele 12 luni, în toate cele 14 locaţii, va fi de 830.400 de unităţi - maximum estimat şi de 300.000 de unităţi - minimum estimat.

Citeşte şi: 

Seara Company SRL va prepara băuturi calde pentru pavilioanele de vară şi cluburile pentru pensionari (document) 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii