Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:15 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seara Company SRL va prepara băuturi calde pentru pavilioanele de vară şi cluburile pentru pensionari (document)

ro

05 May, 2017 00:00 3106 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa a anunţat pe SEAP numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul „Serviciul de instalare şi preparare de băuturi calde (ceai şi cafea)“. Acesta este Seara Company SRL. Valoarea contractului atribuit este de 415.200 de lei.
 
Contractul are ca obiect prestarea serviciului de instalare şi prelucrare de băuturi calde (ceai şi cafea), conform specificaţiilor tehnice şi cantităţilor estimate din caietul de sarcini. La procedura publică organizată de Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa au fost depuse două oferte, iar câştigătoare a fost cea depusă de Seara Company SRL.
 
De atribuirea contractului au fost responsabili: Emil Andrei Mereuţă, Andrada Bărbatu, Aurelia Leu, Anca Claudia Mădularu, Silvia Mitu, Daniela Ou, Maria Roşu, Georgiana Zainea, Ecaterina Velica, Iuliana Zahariciuc.
 
Necesarul de aparate pentru cafea şi băuturi calde este de 14, câte unul pentru fiecare dintre locaţiile de mai jos:
 
Perioada mai - octombrie: pavilion de vară pentru pensionari Tomis II, pavilion de vară pentru pensionari Teatrul de Stat, pavilion de vară pentru pensionari „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie, pavilion de vară pentru pensionari Badea Cârţan, pavilion de vară pentru pensionari CET - strada Albatrosului, pavilion de vară pentru pensionari Poarta 6 - strada Brizei, pavilion de vară pentru pensionari - Parc Viitorului, zona CET, pavilion de vară pentru pensionari parc Casa de Cultură, pavilion de vară pentru pensionari parc Gară, club persoane cu handicap - Complex Tomis III, club pentru pensionari şoseaua Mangaliei nr. 86A, club pentru pensionari Far - strada Aurora nr. 2, bl. PF1.
 
- Perioada noiembrie - aprilie: club pentru pensionari strada Dezrobirii nr. 123, bl. IS 3, club pentru pensionari CET - strada Egretei nr. 2, club pentru pensionari Far - strada Aurora nr. 2, bl. PF 1, club pentru pensionari şoseaua Mangaliei nr. 86A, club pentru pensionari bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 66, bl. LE 9, club pentru pensionari strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, club pentru pensionari Tomis II, club pentru pensionari incinta City Park Mall, club pentru pensionari strada Cişmelei nr. 16, club pentru persoane cu handicap complex Tomis III, club pentru pensionari strada Brizei, parter, club pentru pensionari strada Ştefan cel Mare nr. 77-79, club pentru pensionari strada Soveja nr. 77, bl. 35B, parter, club pentru pensionari strada Zorelelor nr. 69 bis.
 

Cantitatea totală de produse care se va asigura în cele 12 luni, în toate cele 14 locaţii, va fi de 830.400 de unităţi - maximum estimat şi de 300.000 de unităţi - minimum estimat. Pentru prima lună, cantitatea de produse maximă va fi de 80.000 de unităţi.

Seara Company SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma înfiinţată în anul 2003 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000.240 de lei, integral vărsat, este compus din 100.024 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Gheorghe Cociu, născut în Măcin, Tulcea. Seara Company SRL are ca activitate principală, potrivit Registrului Comerţului, activităţi de editare a revistelor şi a periodicelor. În anul 2015, societatea cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.333.152 de lei şi un profit de 150.530 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii