Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beznă în staţiunea Mamaia! Noi probleme cu iluminatul stradal (video)

ro

20 Mar, 2017 20:01 2276 Marime text
Dacă aseară au fost probleme cu iluminatul stradal în Constanţa, în zona Casa de Cultura, în această seară iluminatul stradal nu funcţionează în staţiunea Mamaia. Astfel, de la intrare din staţiune dinspre Năvodari până în dreptul hotelului Iaki este întuneric. 

La serviciul sesizări al SC Luxtern Lighting Company SA, firma care a obţinut contractul pentru mentenanţă pentru iluminatul stradal din Constanţa, inclusiv staţiunea Mamaia, dispecerul de serviciu a declarat că din informaţiile deţinute societatea nu se ocupă de zona Mamaia. Cu toate acestea, conform anunţului de participare la licitaţia organizată de Primăria Constanţa, Lotul 1 (zona nord), pentru care a obţinut contractul de mentenanţă SC Luxtern Lighting Company SA cuprinde cartierele: Palazu Mare, Mamaia, Tomis Nord, Faleză Nord, Tăbăcărie, Tomis III, Tomis II, Tomis I, zona centrală, peninsulă; Lotul 2 (zona sud) - cartierele Anadalchioi, Coiciu, Inel, I.C. Brătianu, Palas CFR, Medeea, Cet, Abator, Viile noi, Km 4, Km 4-5, Km 5, Faleză Sud.

Am încercat să mai obţinem un punct de vedere dar nu a mai răspuns nimeni la numărul de telefon al departamentului de sesizări, care este non stop. 

Citeşte şi: 

Din nou probleme cu iluminatul stradal la Constanţa! O parte din zona Casa de Cultură este în beznă (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii