Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:07 25 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța va beneficia de utilaje de băuturi calde de la Seara Company SRL (document)

ro

23 Apr, 2020 00:00 2178 Marime text

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciului de instalare de utilaje de prelucrare a băuturilor (cafea și alte băuturi calde).

Atribuirea a avut loc la data de 15 aprilie 2020. DGAS Constanța a încheiat acordul cadru pentru “Serviciul de instalare de utilaje de prelucrare a băuturilor (cafea și alte băuturi calde)” pentru o perioadă de 12 de luni. Obiectul acordului cadru constă în prestarea serviciului ce include instalarea, servirea și alimentarea automatelor cu cafea, ceai, pahar, paletina, zahăr, programate pentru pregătirea, după caz de cafea (solubilă și boabe), cafea lungă, cafea cu lapte, ceai la fiecare din locațiile stabilite de autoritatea contractantă în caietul de sarcini. Valoarea finală a achiziției este de 177.600 lei.

Seara Company SRL este societatea câștigătoare. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor nr. 1, judeţul Constanţa.

Societatea are capital social subscris de 1.000.240 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Gheorghe Cociu, acesta fiind şi administratorul societăţii ce are ca domeniu de activitate principal activităţi de editare a revistelor şi periodicelor.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii