Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Infotrafic. Cum se circulă pe A2 și A4. Ce spune Poliția Rutieră. Unde ninge (video)

ro

17 Jan, 2017 03:52 7139 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe autostrăzile A2 București – Constanța și A4 Ovidiu – Agigea să manifeste prudență sporită la volan.
 
Ei trebuie să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu bruscheze comenzile mașinii, întrucât pe aceste artere există tronsoane pe care circulația se desfășoară în condiții de iarnă.
 
Pe autostrada A2 ninge între kilometrii 75 (Dor Mărunt, județul Călărași) și 212 (Constanța), fără depuneri de zăpadă pe carosabil, iar pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea ninge abundent, cu depunere de zăpadă pe partea carosabilă, însă se acționează pentru curățarea acesteia.

UPDATE ora 06.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la acestă oră (06.10), se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti - Constanţa.

Precizăm că, pe A2, între Fundulea şi Lehliu vizibilitatea este sub 100 de metri iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.

Menţionăm că se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii