Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente emoționante la Statul Major General. Cermonial de trecere în rezervă a unor contraamirali și generali. Lista completă

ro

19 Aug, 2017 05:53 15728 Marime text
În urmă cu două zile, a avut loc ceremonia privind trecerea în rezervă a contraamiralului Cătălin Silviu Dumistrăcel, contraamiralilor de flotilă Tiberiu Frăţilă şi Gigi Cristinel Uce, generalului maior Ovidiu Ionel Tărpescu şi generalilor de brigadă Gheorghe Badea, Dan Angelo Lăpădat şi Mircea Mândrescu.

Șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă a spus cu această ocazie ca ”sunt generali şi amirali din echipa cu care, în ultimii trei ani de zile, am reuşit să îndeplinim ordinele primite şi obiectivele pe care ni le-am asumat, pentru a onora misiunile şi provocările Armatei României”.

Totodată, a mai spus șeful SMG că ”am luat, împreună, decizii foarte importante, unele dintre acestea vizând probleme de pionierat, cum sunt formarea şi operaţionalizarea a trei mari unităţi de tip brigadă şi a Flotilei Fluviale. Nu au fost lucruri uşoare, iar reuşita lor a avut la bază experienţa, determinarea, înţelepciunea şi pregătirea profesională a acestor camarazi şi a altora ca ei”.

Personal, și în numele conducerii Statului Major General le-a mulţumit şi apreciat întreaga activitate pe care distinşii generali şi amirali au desfăşurat o de-a lungul carierei.

Surtsa foto: Eugen Mihai-Facebook/ IonelNicolaeCiuca

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sandu costel 19 Aug, 2017 07:44 am onoarea sa va salut imi cer scuze respectos dar chiar trebue sa va antreb pe cei fff mari din M.A.N OK am fost sergent angajat din anul 1990 pana an anul 2009 pana cand vati gandit sa ne aruncati ca pe niste gunoae afara din sistemul militar fara nici un drept nu noi am vrut sa plecam voi neati aruncat afara din system fara sa va ganditi ca si noi avem famiilii copii problem etc ,cand aveam si noi nevoie de mare de voi si dupa ce am stat de copii la voi an sistemul militar atatea ani neati aruncat an strada si an primul rand noi am fost primiii military angajati vreodata an armata romana ok iar voi drept recunostinta pentru cat am facut pentru tara an aproape 20 de ani de munca la man neti aruncat afara dv ce credeti este ok ? . cum vati gandit la dv ofiteri ,subofiteri salariati civili ,care ati luat slava domnului tot ce se putea . dar noua cei care am dus si ducem gruel armatei nimic ,dv ce credeti este correct cum ati procedat cu noi ? . AS VREA SA VA MAI ANTREB CEVA PE CEI CARE NEATI DAT AFARA CA PE UN NIMENI AVEM SI NOI DREPTURI LA PENSII MILITARE ETC SI LA CE VARSTA ? CRED CA SI CEI CARE AM FOST FFFFFF MULTI ANI AN SISTEM BENEFICIEM DE CEVA MA GANDESC EU . VA MULTUMESC SI VA CER SCUZE RESPECTOS DACA VAM SUPARAT OK .DAR GANDITIVA SI DV DACA NU PRIMIM NIMIC LA PENSII MAI ALES CA AM LUCRAT APROAPE 20 DE ANI AN SISTEM ADICA CEA MAI MARE PARTE DIN VIATA CUM O SA PUTEM MERGE MAI DEPARTE PANA LA DISPARITIA NOASTRA DE PE PAMANT ? VA MULTUMESC