Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum sa-ti asortezi blugii cu masina

ro

15 Jul, 2011 22:58 2026 Marime text
cum-sa-ti-asortezi-blugii.jpgLapo Elkann este un playboy al carui familie detine imperiul Fiat/Chrysler. Dar un post bine platit si o familie instarita nu inseamna neaparat ca ai bun gust in materie de vestimentatie... sau masini.

In ciuda faptului ca a fost numit cel mai bine imbracat barbat din 2004 de revista Esquire, un an mai tarziu a ajuns la stiri dupa o supradoza de heroina si cocaina luata în compania unor... transsexuali.

La conferinta de presa in care fratele sau, John Elkann, a fost anuntat presedintele grupului Fiat, Lapo a venit intr-un Jeep Grand Cherokee SRT8 pe care scria "Italian Mofo" (daca ai peste 18 ani si nu stii de la ce vine Mofo, apasa aici).Dar nu e prima oara cand acesta reuseste sa strice aspectul unui automobil.

Mai nou, Lapo si-a comandat un Ferrari California cu tapiterie care imita materialul folosit la blugii Levi's 501. Nu stiam ca denimul prespalat poate fi folosit la interiorul unui supercar italian.

Se pare ca atunci cand singurul lucru mai mare decat contul bancar este ego-ul tau, nu prea stii care e diferenta dintre un stil deosebit si o extravaganta ridicola. Fiat sa zica mersi ca fratele mai serios si responsabil este presedintele companiei.

Sursa: Topgear.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii