Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Virginia Uzun, reaudiată de Comisia de verificare a activităţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe

ro

11 Apr, 2017 00:00 2455 Marime text
Comisia de analiză a activităţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) cercetează, potrivit competenţelor stabilite prin hotărârea de Consiliu Local Municipal care a stat la baza constituirii acesteia, contractele de achiziţii şi juridice ale SPIT, precum şi atribuţiile şefei instituţiei, Virginia Uzun, aşa cum au fost ele stabilite prin fişa postului, iniţial de fostul primar, Radu Mazăre, şi, ulterior, de actualul primar, Decebal Făgădău.
 
Comisia, din care fac parte consilierii locali Cristina Văsii (PNL), Mircea Dobre (PSD) şi Secil Cantaragiu (PMP), a decis, încă de săptămâna trecută, să-şi prelungească activitatea cu 30 de zile. Motivul este unul cât de poate de justificat: conducerea SPIT trage de timp şi refuză să pună la dispoziţia acestei comisii documentele solicitate, pe motiv de blocare a activităţii, susţin reprezentanţii Comisiei de verificare a activităţii SPIT.
 
Comisia urmează să formuleze la finalul perioadei de verificare un raport de activitate. „Vom propune să se găsească o altă soluţie, odată cu expirarea contractului de un an. În ceea ce priveşte sediul de pe Sulmona, la fel, această chestiune trebuie reglementată. Primarul Decebal Făgădău a spus că acea zonă va deveni pietonală. Pe de altă parte, nu se justifică plata unei chirii atât de mari, în condiţiile în care în acel sediu nu activează decât 40 de angajaţi“, a precizat unul dintre membrii comisiei. Astăzi, aceştia se reunesc pentru a analiza actele solicitate conducerii SPIT. Potrivit membrilor Comisiei de verificare a activităţii SPIT, cel mai probabil, directorul executiv al Serviciului Public de Impozite şi Taxe Locale va fi reaudiat de aceştia pentru lămurirea unor aspecte care vizează contractele de achiziţie, atribuţiile din fişa postului, dar şi închirierea unor spaţii.
Vom reveni.

Citeşte şi: 

Virginia Uzun trage de timp
Comisia de verificare a activităţii SPIT îşi prelungeşte activitatea cu 30 de zile


Ce atribuţii şi responsabilităţi are şefa SPIT, Virginia Uzun, conform fişei postului (document

Ce spune Comisia de verificare a SPIT„Cui i-e frică de Virginia Uzun?“ (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii