Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PMP Constanta - „Dictatură la SPIT Constanța“

ro

18 Dec, 2016 14:30 2590 Marime text
          Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, în urma consultărilor cu echipa de consilieri locali ai PMP, Secil Cantaragiu, Cătălin Papuc și Alexandru Zabara, consilieri ce au prezentat poziția dictatorială a doamnei Virginia Uzun, director executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, solicită ca în cadrul următoarei ședințe a Consiliului Local Municipal să fie constituită o comisie formată din consilieri locali ai tuturor partidelor, consilieri care să analizeze și să verifice activitatea directorului SPIT Constanța, Virginia Uzun și a modului în care au fost încheiate contracte de închiriere a unor spații comerciale private pentru desfășurarea activităților SPIT.      

Facem precizarea că Primăria Constanța deține spații comerciale în care se poate desfășura în bune condiții activitățile SPIT, nefiind necesară închirierea unor spații private.

             “Este inadmisibilă atitudinea și abordarea doamnei Uzun față de unele probleme ridicate de către consilierii locali ai comisiilor de buget-finanțe, comerț-tursim și agrement și cea de admnistratie publică  și juridică ale consiliului local municipal. Prin sfidarea și refuzul de a da curs problemelor ridicate de consilierii locali, Virginia Uzun contestă indirect votul alegătorilor constănțeni, alegători ce au dat mandat domnilor consilieri să le reprezinte interesele. Precizez că, în cazul în care vor fi găsite nereguli în urma verificărilor, comisia va înainta documentația spre analiză insitutiilor competente ale statului.”


Claudiu-Iorga PALAZ              
Presedinte PMP Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii