Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria punea la bătaie 150.000 de lei „Ziua Copilului“, anulată la Constanţa! Cum s-a ajuns aici

ro

16 May, 2017 00:00 4879 Marime text
Pentru a sărbători Ziua Copilului, Primăria Constanţa a demarat procedura de selecţie a unor proiecte nonprofit de interes general din domeniile cultural, sportiv, tineret şi social pentru atribuirea unui contract de finanţare nerambursabilă. În acest sens, în luna februarie, Primăria Constanţa a alocat din fonduri proprii 150.000 de lei, inclusiv TVA.  Locul unde urmau să se deruleze evenimentele era „Ţara Piticilor“. 

Municipalitatea a făcut, ieri, un anunţ sec privind procedura de selecţie şi evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării proiectului „Ziua Copilului 2017“.
Deoarece la procedura de selecţie şi evaluare a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării proiectului „Ziua Copilului  2017“, până la data şi ora limită de depunere a ofertelor, respectiv 2.05.2017, ora 16.00, a fost depusă o singură ofertă, de către Asociaţia Ecsia Social Org., în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005, procedura de selecţie a ofertelor necesare atribuirii contractului de finanţare nerambursabilă pentru susţinerea proiectului a fost anulată. Informaţia a fost confirmată pentru cotidianul ZIUA de Constanţa şi de purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Halciuc.
 
Ziua Copilului, sărbătorită la data de 1 iunie, a devenit, din acest an, zi liberă legală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii