Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organigrama Prefecturii Constanţa rămâne neschimbată - un prefect şi doi subprefecţi

ro

13 Apr, 2017 00:00 4223 Marime text
Din septembrie 2016, Prefectura Constanţa funcţionează cu un post vacant de subprefect, după ce Ersun Anefi (UDTTMR) a notificat Guvernul cu privire la faptul că vrea să se retragă din funcţia pe care a ocupat-o timp de peste doi ani, pentru a candida la alegerile parlamentare de anul trecut. În locul acestuia, Guvernul Cioloş nu a mai făcut nicio numire. Între timp, la Palatul Victoria s-a instalat Executivul condus de Sorin Grindeanu.
 
De mai bine de două luni, lumea politică a Constanţei vorbeşte sau aşteaptă numirea unui nou reprezentant al Guvernului în teritoriu. Acest lucru nu s-a întâmplat. Prefectul în funcţie, Adrian Nicolaescu, spune că a trimis către Ministerul Afacerilor Interne un proiect de modificare de organigramă. Propunerea viza renunţarea la unul dintre cele două posturi de subprefect, însă Guvernul a decis ca judeţul Constanţa să aibă în continuare două astfel de posturi. „Practic, în acest moment, avem o funcţie vacantă de subprefect, care urmează să fie ocupată atunci când premierul va decide“, a precizat Adrian Nicolaescu.
 
Vă reamintim că una dintre funcţiile de subprefect al judeţului Constanţa este ocupată de Levent Accoium, reprezentantul Uniunii Democrate Turce din România (UDTR). În urmă cu mai bine de o lună, pentru un mandat de subprefect, Partidul Social Democrat a nominalizat-o pe Mărioara Cojoc, consilier local municipal. Numirea nu a avut loc deocamdată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii