Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi de sărbătoare în Primăria comunei Poarta Albă Primarul Vasile Delicoti îşi aniversează astăzi ziua de naştere

ro

03 Sep, 2014 00:00 3523 Marime text
Primarul localităţii Poarta Albă, Vasile Delicoti, împlineşte, astăzi, 41 de ani. Gospodarul-şef al comunei constănţene este născut pe data de 3 septembrie, în anul 1973.

La ora actuală, şeful autorităţii locale şi-a îndreptat atenţia către o serie de proiecte pentru care se implică în vederea derulării lor. Cel mai recent proiect pe care Primăria Poarta Albă îl derulează este cel de reabilitare şi extindere a şcolii generale din centrul localităţii, pentru care a început demersurile încă de acum cinci ani. Vasile Delicoti se numără printre primarii iubiţi de electorat. Aniversatul zilei a fost reconfirmat, în data de 10 iunie 2012, la conducerea administraţiei publice Poarta Albă, câştigând alegerile cu 71,72% dintre voturi. Înainte de a fi primar, Delicoti a fost, timp de zece ani, în perioada 1999 - 2008, administratorul unei firme private. Până să se ocupe de afaceri, Vasile Delicoti a navigat, între anii 1991 - 1999, ca timonier.

Primarul a absolvit în 1991 Liceul de Marină Constanţa. Între 1994 şi 1997, el a urmat Colegiul Universitar de Navigaţie Fluvială, în cadrul Universităţii Maritime Constanţa. În anul 2000, a finalizat cursurile Facultăţii de Navigaţie Maritimă şi Inginerie din Constanţa. Primarul a fost coleg de liceu cu deputatul UDTTMR Amet Varol. De asemenea, aniversatul zilei a fost coleg de facultate cu avocatul Leonard Ceauşescu, cu Nicolae Dospinescu, fost consilier judeţean şi afacerist constănţean, soţul Ramonei Dospinescu, actuala şefă a Direcţiei Patrimoniu din Primăria Constanţa, şi cu Ovidiu Cupşa, directorul CERONAV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii