Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou succes garantat de SC Mecflex SRL „Carmen Sylva“ Business Center, cel mai modern centru de afaceri din judeţul Constanţa (galerie foto)

ro

24 Nov, 2014 00:00 3669 Marime text
Cel mai modern centru de afaceri din judeţul Constanţa şi-a deschis porţile, vineri, la Eforie Sud. Încă de la inaugurare, „Carmen Sylva“ Business Center şi-a propus să fie mai mult decât un simplu centru de afaceri de unde se pot închiria birouri. Construit şi dotat într-un stil funcţional în beneficiul clientului, „Carmen Sylva“ Business Center promite să devină unul dintre cele mai atractive centre de afaceri din judeţul Constanţa. Şi are toate şansele să atingă acest obiectiv, căci întreaga construcţie este ca o lecţie de arhitectură şi inginerie într-un mic, dar frumos oraş cu influenţe uşor mediteraneene, cuprins între Pontul Euxin şi Lacul Techirghiol.
 
Obiectivul proiectului este acela de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, prin crearea unei structuri care să conducă la dezvoltarea afacerilor în judeţul Constanţa şi, implicit, la dezvoltarea potenţialului resurselor umane şi materiale din Eforie Sud. „Valoarea totală a proiectului a fost de peste 18 milioane de lei, aproximativ jumătate din această sumă provenind din fonduri Regio nerambursabile. Ne bucurăm că am avut concursul proiectanţilor care au făcut ca acest colţ, pe care era construită o clădire veche, să ajungă să arate aşa“, a declarat, înainte de tăierea simbolică a panglicii inaugurale, Sorin Mitrea, director general al Utilnavorep şi acţionar în cadrul Mecflex SRL, beneficiarul proiectului centrului de afaceri.

De la eveniment nu au lipsit primarul oraşului Eforie, Ion-Ovidiu Brăiloiu, care a salutat deschiderea „incubatorului de afaceri“, Iulian Gropoşilă, preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Constanţa, reprezentanţi ai firmelor care şi-au dat concursul la realizarea uneia dintre cele mai frumoase clădiri din Eforie. De altfel, omul de afaceri Sorin Mitrea poate fi catalogat drept un artizan al proiectelor cu fonduri europene, în urmă cu câteva luni, Utilnavorep inaugurând o linie de fabricaţie cu sprijin financiar european, a cărei valoare era de peste două milioane de lei.
 
Construită pe o suprafaţă de peste 1.200 de metri pătraţi, clădirea centrului de afaceri are parter şi două etaje, precum şi două subsoluri, acolo unde sunt amenajate şi parcările. Accesul în parcare se face cu ajutorul unui lift hidraulic de ultimă generaţie. Centrul este dotat cu aparate de climatizare, aparatură de birou, aparatură audio-video, instalaţie de televiziune cu circuit închis, instalaţie de sonorizare, aparatură electrocasnică, sistem de control al accesului în incintă şi mobilierul necesar, totul la cele mai înalte standarde. În incinta centrului de afaceri se regăsesc şi două săli de conferinţă, precum şi o cantină utilată cu echipamente şi mobilier profesional. Edificiul cuprinde 13 spaţii de birouri, fiecare cu grup sanitar propriu şi chicinetă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii