Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a circulat greu, aseară, pe A2? Da! Spun unii. Nu! Spun alții. Iată vitezele record de pe Autostrada Soarelui. Depistate de poliție

ro

17 Jul, 2017 02:26 3573 Marime text
A fost iureș mare aseară. Blocaj în trafic pe Autostrada Soarelui, mai ales pe sensul de circulație Constanța-București.

Bară la bară pe ici pe colo.

Doar că nu pentru toți a fost la fel.

Și asta ne-o pot demonstra poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române care au depistat, ieri, 11 conducători auto, circulând cu  viteze excesive, pe autostrăzile  A1, A2 şi A3, dintre care doi pe A2.
 

Un caz a fost depistat la ora 16.31, când poliţiştii au depistat, pe Autostrada A2 - Bucureşti - Constanța calea 1, km. 155, un bărbat de 33 de ani, conducând cu 192 km/h.

Ceva mai târziu, când aglomerația eta mai accentuată, la ora 18.45, pe Autostrada A2 - Bucureşti - Constanța calea 2, la km. 160, poliţiştii au depistat un tânăr din Constanţa, de 27 de ani, conducând cu viteza de 193 km/h.


Ambilor li s-a aplicat câte o sancţiune contravențională în valoare de 1.305 lei şi le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile.     
 
Facem precizarea că acestea au fost vitezele record de ieri depistate de polițiști. Cel neprins cinstit rămâne. Altădata vitezele record au fost mult mai mari.

Posibil ieri chiar a fost de vină aglomerația.

Poliția:
Conduceți prudent! Poliţia Română este la datorie, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi salvarea de vieţi!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii