Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie – Ungaria

ro

05 Sep, 2015 17:44 1475 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că, potrivit autorităţilor locale de poliţie, pe autostrada M1, în zona localităţii Hegyeshalom, în apropierea punctului de trecere a frontierei cu Austria, s-a creat un blocaj în circulația auto, coloana de mașini ajungând la o lungime de 11 km.

În aceste condiţii poliţia ungară recomandă următoarele rute ocolitoare pentru a intra în Austria:
- DN 13 către Komarom, prin Slovacia; intrarea în Austria va fi făcută dinspre Bratislava.
- Ieşirea de pe M1 în dreptul localităţii Csorna, continuand deplasarea pe DN 85 şi DN 84 către Sopron, de unde se poate intra în Austria.

Pentru cetăţenii blocaţi deja în apropiere de Hegyeshalom, poliţia ungară va îndepărta parapetul despărţitor al sensurilor de circulaţie în dreptul km. 172, pentru ca autoturismele să se poată întoarce pe sensul de mers către Budapesta şi să aleagă una dintre rutele ocolitoare.
Informații actualizate se mai pot obține din pagina dedicată de Internet - web-site-ul www.police.hu<http://www.police.hu>.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (ce poate fi descărcată gratuit din „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii