Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET se razboieste cu consumatorii fraudulosi

ro

14 May, 2009 03:21 1348 Marime text
Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Constanţa a demarat o campanie de depistare a abonaţilor, persoane fizice sau juridice, care sunt racordaţi la sistemul de termoficare, dar nu dau niciun ban pentru serviciile primite.
Reprezentanţii regiei spun că vor realiza controale pe tot cuprinsul municipiului. „Cu aceasta ocazie, RADET cheamă toţi consumatorii, indiferent de forma lor juridică, să se prezinte la sediul regiei, din strada Badea Cârţan nr. 14, pentru a intra în legalitate. În situaţia în care nu se va da curs acestei solicitări, persoanele fizice sau juridice care vor fi depistate de către reprezentanţii regiei ca fiind consumatori frauduloşi de energie termică vor intra sub incidenţa legii penale", se precizează în comunicatul remis de RADET.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Petrica si lupul 14 May, 2009 07:54 Aceeasi placa in fiecare an. Prostanul ala de Rachieru nu-si poate depasi limita de pitecantrop. Hotul striga "Hotul!" Mai bine ar da publicitatii stadiul in care se afla procesul sau cu DNA. Sau mai bine poze cu viloiul care creste, creste in zona Energia, pe masura ce modernizeaza sediul din Badea Cartan. Noroc de Mazare care l-a pus pe Rugina sa-i spele imaginea soioasa.