Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moştenitorii După fiică, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu îi face cunoştinţă mezinului cu lumea afacerilor

ro

06 Oct, 2015 00:00 5725 Marime text
 

După ce şi-a implicat fiica în aproape toate afacerile pe care le-a dezvoltat, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu vrea să îl înveţe şi pe mezinul familiei ce înseamnă priceperea în afaceri. Aşa se face că, mai nou, părţile sociale ale firmei Mosqmad SRL (fosta New Amsterdam) sunt împărţite între cei doi fraţi: Ioan-Mădălin Hortolomei-Moscu (30%) şi Gerogiana Andreea Şerban (70%).
 
Potrivit datelor din Monitorul Oficial nr. 5215, Asociaţia Millenium Global Development cesionează părţile sociale către Georgiana Andreea Şerban şi Ioan-Mădălin Hortolomei-Moscu, ieşind astfel din componenţa asociativă. Firma Mosqmad a luat acest nume în luna aprilie, atunci când, potrivit datelor din Monitorul Oficial nr. 2653, erau cooptaţi pentru prima dată în societate cei doi fraţi, care veneau cu câte un aport de 12,5% dintre participările în firmă.
 
Administratorul Mosqmad este firma Galactica House, reprezentată de aceeaşi Andreea Georgiana Şerban. Dacă fiica cea mare are deja ani buni de experienţă în afaceri, fiul, de 19 ani, este abia la început, aceasta fiind singura firmă în care este implicat momentan.
 
La înfiinţare, în 2010, fondatorul firmei Mosqmad (New Amsterdam) era Dragoş Iulian Tudoran. Un an mai târziu, este cooptată în societate firma Millenium Global Development, reprezentată de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu. În 2012, Tudoran se retrage din firmă complet, atât ca asociat, cât şi din funcţia de administrator. Atunci, funcţia a fost preluată de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, care a avut aceste atribuţii până în martie 2014, când a predat ştafeta către Galactica House, cea care se ocupă acum de administrarea Mosqmad, firmă fondată în 2003 de Georgiana Andreea Şerban.
 
Cât despre firma cesionară, Millenium Global Development, aceasta a fost înfiinţată în 2001 de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, care s-a retras din societate tot în martie 2014, predând mandatul aceleiaşi Galactica House.
 
Aşadar, afacerile se învârt în jurul aceloraşi persoane din familie, cel mai nou membru introdus în lumea business-ului fiind mezinul Ioan-Mădălin Hortolomei-Moscu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii