Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Construct SA vrea să doneze un microbuz Renault Master Primăriei Boloteşti

ro

27 Jun, 2017 00:00 2294 Marime text
Administratorul unic al Litoral Construct SA Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor la data de 20.07.2017, ora 13.00, la sediul societăţii. În cazul în care la prima convocare nu vor fi întrunite condiţiile de prezenţă, a doua convocare se face pentru data de 21.07.2017, în acel loc, la aceeaşi oră, cu aceeaşi ordine de zi.
 
Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe puncte. Astfel, acţionarii vor aproba donarea microbuzului Renault Master, an de fabricaţie 2003, către Unitatea Administrativ-Teritorială Boloteşti, comuna Boloteşti, judeţul Vrancea, reprezentant legal - primar Fănică Popa. Un alt punct se referă la mandatarea administratorului unic, Theodor Neagu, să semneze actele aferente donaţiei în cazul aprobării propunerii de donaţie. Cel de-al treilea punct se referă la împuternicirea unei persoane care să semneze înscrisurile aferente înregistrării la Registrul Comerţului a publicării hotărârii care se va adopta.

Litoral Construct SA, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 186.638,4 lei, integral vărsat, este compus din 47.856 de acţiuni. Litoral Construct SA este deţinută de Acţionari Listă. Administratorul firmei este Theodor Neagu. Litoral Construct SA desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii