Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:49 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Construct SA are un nou administrator unic. Ce alte decizii au fost adoptate

ro

01 Sep, 2017 00:00 1489 Marime text
În Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societăţii Litoral Construct SA, cu sediul în Constanţa, au fost luate mai multe decizii importante.
 
Astfel, a fost aprobată donarea microbuzului Renault Master, an de fabricaţie 2003, către Unitatea Administrativ-Teritorială Boloteşti, comuna Boloteşti, judeţul Vrancea, reprezentată legal de primarul Fanică Popa. De asemenea, nu a fost aprobată mandatarea administratorului unic Theodor Neagu să întreprindă demersurile aferente art. 1, având în vedere demisia acestuia, înregistrata sub nr. 427/03.07.2017. Cristina-lonela Dristaru a fost împuternicită, cu drept de semnătură, să efectueze demersurile şi să semneze toate înscrisurile aferente înregistrării şi publicării prezentei hotărâri la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
O altă decizie se referă la aprobarea revocării din funcţia de administrator unic a lui Theodor Neagu, ca urmare a demisiei. A fost aprobată alegerea în funcţia de administrator unic a lui Vasile Cotrumba. Acţionarii au mai aprobat durata mandatului lui Vasile Cotrumba în funcţia de administrator unic, pentru o perioadă de doi ani, începând cu data prezentei hotărâri AGEA, cu o indemnizaţie lunară de 5.400 de lei brut.
 
Cristina-lonela Dristaru a fost mandatată să întreprindă demersurile şi să semneze actele aferente încheierii actului de donaţie având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra microbuzului Renault Master, an de fabricaţie 2003, către Unitatea Administrativ-Teritorială Boloteşti, comuna Boloteşti, judeţul Vrancea. Deciziile Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor societăţii Litoral Construct SA au fost publicate în Monitorul Oficial.

Litoral Construct SA, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 186.638,4 lei, integral vărsat, este compus din 47.856 de acţiuni. Litoral Construct SA este deţinută de Acţionari Listă. Litoral Construct SA desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Citeşte şi:
 
Litoral Construct SA vrea să doneze un microbuz Renault Master Primăriei Boloteşti

Ti-a placut articolul?

Comentarii