Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A semnat cu ABADL. Opal Construct SRL va furniza doua bărci multirol pentru intervenție rapidă și evacuare (document)

ro

17 Jul, 2018 00:00 2782 Marime text
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a anunțat cine a câștigat procedura publică în vederea atribuirii contractului „Furnizare barcă multirol intervenție rapidă și evacuare (2 bucăți)“.
 
Din cele șapte oferte depuse, câștigătoare a fost declarată cea depusă de Opal Construct SRL. Valoarea contractului atribuit este de 1.150.000 de lei fără TVA.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Hristu Uzun - director, Adela Mihalcea - director economic, Adrian Chera - director tehnic exploatare LH, Titel Gagiu - director SGA Constanța, Chirața Tararache -Compartiment Juridic, Paul Cononov - director SGA Tulcea, Constantin Sava, Luiza Frățilă, Valentin Radu – Biroul Achiziții, Victor Cherciu - SGA Tulcea, Grigoraș Dragoș Iulian - Birou Mese, Viorel Iacob - Compartiment Mecano-Energetic.

 
Opal Construct SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 2005, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, integral vărsat, este compus din 110 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Opal Construct SRL este controlată de Grădinaru Bogdan Nicolae, cu 9% din capitalul social, și Munteanu Niculai, cu 91% din capitalul social. Călin Radu este administratorul societății, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare. Punctele de lucru ale societății sunt următoarele: Eforie Sud, sector de plajă Cordon Eforie Nord - Eforie Sud, zona I, subsector 3; Eforie Nord, Portul Ana Yacht Club; municipiul Constanţa, strada Baba Novac, nr. 96B; municipiul Constanţa, strada Interioară 3, magazia nr. 2, în incinta Complexului Agrosem Constanța; oraş Ovidiu, strada Amurgului, nr. 105, lot 1; municipiul Constanţa, strada Pescarilor, nr. 101.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 81 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 41.520.875 de lei și un profit de 4.135.479 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 152 de salariați a avut o cifră de afaceri de 27.549.097 de lei și un profit de 795.348 de lei.
Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 139 de salariaţi, cifră de afaceri de 22.637.013 lei și un profit de 1.216.782 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii