Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociații au hotărât. Schimbări în structura societății Litoral Proiect Construct SRL

ro

23 Feb, 2018 22:54 1910 Marime text
Asociații societății Litoral Proiect Construct SRL, prin Hotărârea nr.1 din data de 30.01.2018 a Adunării Generale a Asociaților, prin Cetea Adrian, Cetea Luiza, Mihalcea Mariana, Enciu Valeria și Pantea Elena, au hotărât următoarele:

Conform art. 202 alin. (1) din Legea 31/1990, se retrag din societate Mihalcea Mariana, prin concesionare la valoarea nominal de 10 lei/ parte socială, în valoare totală de 200 lei, doamnei Cetea Luiza, asociat existent, Enciu Valeria, prin concesionarea la valoarea nominală a unui număr de 20 părți sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, domnului Cetea Adrian, asociat existent, Pantea Elena, prin concesionarea la valoare nominală  a unui număr de 11 părți sociale, cu valoare nominală de 10 lei/ parte socială, în valoare totală de 110 lei, doamnei Cetea Luiza, asociat existent, și concesionarea la valoare nominală  a unui număr de 9 părți sociale, cu valoare nominală de 10 lei/ parte socială, în valoare totală de 90 lei, domnului Cetea Adrian, asociat existent.

Cea de-a două modificare, conform art. 2, este ”noi, cedenții Mahalcea Mariana, Enciu Valeria și Pantea Elena transmitem, iar noi, cedionarii Cetea Adrian și Cetea Luiza preluăm împreună cu activul și pasivul societății toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei Hotârâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control”.

În urma cesiunii, capitalul social total al societății este de 4.100 lei, fiind împărțit îmtr-un număr de 410 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială și deținut de către asociați astfel : Cetea Luiza, aport la capitalul social 50%, reprezentând un număr de 205 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială și în valoare totală de 2050 lei, participare la profit 50% și participare la pierderi 50 % ; Cetea Adrian, aport la capitalul social 50%, reprezentînd un număr de 205 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială și în valoare totală de 2050 lei, participare la profit 50% și participare la pierderi 50 %.

Totodată, se revocă din funcția de administrator Pantea Elena. Administratorii își exercită puterile împreună, pe perioadă nelimitată având puteri depline.

De asemenea, se schimbă sediul social al societății și se desființează punctul de lucru situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța.

Potrivit Monitorului Oficial, restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate.

Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii