Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, prezenta la reclasificarea a doua hoteluri din sudul litoralului (galerie foto)

ro

13 Jul, 2009 13:01 5252 Marime text
udrea_inaug_1.jpgLa Eforie Nord - Complexul „Bran-Brad-Bega" şi la Saturn, Hotel „Cleopatra" - au avut loc festivităţile de reclasificare de la două şi, respectiv, o stea, la patru stele. La cele două evenimente au participat ministrul Turismului, Elena Udrea, alături de preşedintele-director general al SIF Transilvania Mihai Fercală, directorul THR „Marea Neagră", Linica Stan şi reprezentanţii celor două administraţii publice locale, primarii Ion Ovidiu Brăiloiu şi Mihai Claudiu Tusac.

La Saturn, la Hotel „Cleopatra", ministrul Turismului, Elena Udrea a mulţumit investitorilor care continuă să modernizeze infrastructura turismului românesc şi a subliniat că Hotelul „Cleopatra" poate deveni un model pentru alţi proprietari de unităţi de cazare. Evenimentele s-au finalizat cu înmânarea certificatului de clasificare la patru stele ale celor două unităţi de cazare, directorului Linica Stan, de către ministrul Turismului, Elena Udrea. Amfitrionul serii a fost vedeta Dan Capatos, seara continuând cu un concert susţinut de Nico pentru toţi invitaţii şi turiştii complexului.

udrea_inaug_3.jpgFiecare dintre hotelurile Complexului „Bran-Brad-Bega" are în componenţă, 62 de camere şi 11 apartamente. Aici mai funcţionează o sală de conferinţe, un centru SPA şi o piscină cu bar. Hotel „Cleopatra" dispune de 554 locuri de cazare, un SPA elegant şi o sală de conferinţe, alături de un aqua-park (cel de al doilea din sudul litoralului, primul aparţinând tot THR „Marea Neagră").

Investiţiile făcute de THR „Marea Neagră" au fost de 12 milioane de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Roland 13 Aug, 2009 14:29 Cazare: - in majoritatea camerelor pute a canalizare prin instalatia de aer conditionat; trebuie noroc sa prinzi o camera unde sa nu puta; am schimbat 4 camere pana am prins una care sa nu puta - mobilierul e plin de praf, necuratat, sertarele put - cazile curg (scurgerea nu e etansa) majoritatea camerelor - in unele camere curge alimentarea de la rezervorul WC - in unele camere curge scurgerea de la vasul WC (aia cu excremente) - apa balteste in cazi si in baie (scurgerea din pardoseala nu functioneaza) - curatenie nu prea se face; camerista sterge chiuveta cu carpa de la WC; trebuie sa ceri hartie igienica - nu exista plasa de tantari (suntem totusi la 4*) Parcare: - cu plata, nepazita (contrar a ceea ce scrie in ofertele agentiilor) Receptie: - vechiul personal de 2 stele, obisnuit sa ia turistii la 11m in loc sa fie respectuos cu ei - nu au dorinta de a-ti rezolva problemele; iti spun in fata ca sunt platiti putin si nu-i intereseaza - s-a intamplat sa-mi dea cartela de la o camera deja data altcuiva si am dat buzna peste o doamna dezbracata Restaurant: - personalului din restaurant este de bodega, nu de 4 stele - mancarea de la micul dejun e putina, proasta, servita in conditii de bodega - la pranz, supele sunt vechi, mancarea nefacuta; iti muta puiul dintr-o supa in alta (de ex. pun pui in ciorba de burta si ti-o dau ca si supa de pui); supa e de pachet de multe ori - fetele de masa sunt murdare - personalul pune mana pe paine si pe servetele dupa ce in prealabil s-a sters de sudoare pe fata - servetelele sunt puse direct pe o masa, in mizerie si se termina repede