Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea despre Iohannis ”Nu mai cred în neimplicarea politică a președintelui”

ro

13 Oct, 2017 16:53 1279 Marime text
Președintele PSD Liviu Dragnea spune că nu va mai merge la Cotroceni cât va fi Klaus Iohannis președinte, pentru că, în opinia sa, șeful statului este implicat politic, relatează Digi 24.

„Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale și ăsta nu este un moft. Nu mai cred în neimplicarea politică a președintelui Iohannis. Îl rog să nu se mai refere la PSD niciodată, pentru că nu e treaba dumnealui. Dacă vrea vreodată să vorbească despre PSD, se poate face membru de partid și să-și dea cu părerea despre PSD”, a spus Dragnea.

Președintele PSD i-a transmis și purtătorului de cuvânt al președinției, Mădălina Dobrovolschi, să nu mai facă conferințe de presă în care să dea sfaturi PSD. I-a transmis și ei același lucru: să se înscrie în partid dacă vrea să vorbească despre el.

Declarațiile lui Liviu Dragnea vin după ce președintele a avertizat PSD că, dacă se schimbă din nou premierul, social-democrații ar putea ieși de la guvernare.

„Dacă şi acest guvern ar cădea, atunci va trebui să îmi pun întrebarea, la modul extrem de serios, dacă PSD-ul mai are capacitatea să guverneze”, a spus Iohannis.


El a adăugat că guvernarea PSD-ALDE a indus o „nelinişte profundă” în economie, pe fondul măsurilor anunţate mai ales în domeniul fiscal.

„Este cazul să se liniştească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate, pentru a permite şi mediului economic să performeze”, a spus şeful statului.

Întrebat dacă mai este dispus la dialog cu președintele, Dragnea a răspuns: „Sunt deschis la dialog de doi ani de zile, am stat cu mâna întinsă până mi-a amorțit”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii