Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie CNSC Firma de pază OK Guard, la judecată cu Universitatea „Ovidius“ din Constanţa!

ro

19 Oct, 2016 00:00 4544 Marime text
Societatea OK Guard SRL, cu sediul în Bucureşti, pe strada Avrig nr. 56, a contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) rezultatul licitaţiei publice organizate de Universitatea „Ovidius“ din Constanţa (UOC), în cadrul procedurii simplificate proprii desfăşurate în vederea încheierii acordului-cadru de „servicii de pază şi ordine publică”. Astfel, prin contestaţia nr. 1728 din 6.10.2016, înregistrată la CNSC cu nr. 30202 în aceeaşi zi, depusă de SC OK Guard SRL, cu sediul în Bucureşti, strada Avrig nr. 56, Sector 2, cu privire la procedura simplificată proprie organizată în vederea încheierii acordului-cadru de „servicii de pază şi ordine publică” a UOC, a solicitat anularea comunicării privind rezultatul procedurii şi obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertelor depuse de Asocierea SC Dialfa Security SRL - SC Alfaro Security SRL şi SC OK Guard SRL.
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, prin decizia nr. 1755/C4/2158, în temeiul dispoziţiilor art. 26 alin. (1) şi (6) din Legea nr. 101/ 2016, admite excepţia lipsei competenţei de soluţionare a contestaţiei SC OK Guard SRL, formulată în contradictoriu cu Universitatea „Ovidius” din Constanţa. Pe cale de consecinţă, aplicând dispoziţiile art. 12, alin. (2) din Legea nr. 101/2016, conform cărora „contestaţiile care nu intră în competenţa de soluţionare a Consiliului sunt declinate de acesta, prin decizie, către instanţa de judecată competentă ori, dacă este cazul, către un alt organ cu activitate jurisdicţională competent”, declină competenţa 1 de soluţionare a contestaţiei în favoarea Tribunalului Constanţa, Secţia a II-a Civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Fără pronunţare asupra fondului cauzei. Fără cale de atac, conform art. 12, alin. (3) din acelaşi act normativ, potrivit căruia: „Decizia de declinare a competenţei Consiliului nu este supusă niciunei căi de atac, dosarul fiind trimis de îndată instanţei de judecată competente ori, dacă este cazul, unui alt organ cu activitate jurisdicţională competent”.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma OK Guard SRL a fost înfiinţată în 1994 şi are sediul social în Bucureşti, sector 2, strada Avrig nr. 56. Capitalul social, de 1.100 de lei, este deţinut de Marius Muşat (90%) şi Monica Muşat (10%). Administrator este Mihail Ştefan Nicolin. Societatea se ocupă, potrivit codificării CAEN, cu activităţi de protecţie şi gardă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii