Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, reactivat la RAJA SA Constanţa

ro

17 Jan, 2017 00:00 2004 Marime text
În urma atenţionărilor meteorologice de Cod galben de vânt, ninsori moderate cantitativ şi temporar viscol, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcţionarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă în perioada 16 ianuarie, ora 20.00 - 18 ianuarie, ora 22.00.
 
Pentru a acţiona rapid, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanţa, cât şi în judeţ.
 
RAJA SA asigură abonaţii societăţii că echipele de intervenţie vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă şi canalizare, care nu ţin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
 
Totodată, compania face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare: pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241.924.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii