Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce proiecte are Daniel Pandele la SIF Muntenia

ro

17 Sep, 2012 02:52 2387 Marime text
Afaceristul constănţean Daniel Pandele a devenit vicepreşedintele SIF Muntenia (SIF 4).

Cu un trecut vast în lumea business-ului, Pandele a fost ales vicepreşedinte al consiliul reprezentanţilor acţionarilor societăţii de investiţii financiare.

„Bursa de Valori Bucureşti a fost cam amorţită în ultima perioadă şi sperăm să vină vremuri mai bune. Avem în plan o mai bună organizare a SIF 4 Muntenia şi sperăm atingerea unei valori de 490 milioane de euro. Din păcate, avem în portofoliu şi societăţi în lichidare şi, firesc, avem mult de lucru, mai ales că există o societate care administrează activele SIF şi nu suntem pe deplin mulţumiţi de ea", a declarat Daniel Pandele. Din portofoliul SIF Muntenia fac parte companii cum ar fi BRD, Erste Bank, Sem Rom, Avicola Bucureşti, Cocor Bucureşti sau Unirea Shopping Center.

Daniel Pandele este membru fondator, acţionar şi administrator al Dorally Mall şi a pus bazele primei pieţe private din Constanţa, Piaţa Tomis 3. Are o experienţă de un an şi jumătate pe Bursă şi de 20 de ani pe piaţa Forex de schimb valutar. Este unicul constănţean în consiliul reprezentanţilor acţionarilor al SIF 4 Muntenia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii