Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegerea perfectă a oamenilor care ştiu ce vor aBeauty Clinique aduce la Constanţa perfecţiunea vedetelor (galerie foto)

ro

12 Nov, 2014 00:00 7726 Marime text
După succesul răsunător înregistrat în capitală, la Galaţi sau la Braşov, aBeauty Clinique a venit cu planuri mari şi la Constanţa. Şi nu este deloc o exagerare dacă spunem că aBeauty Clinque este un loc demn de vedetele de la Hollywood, accesibil acum şi pe piaţa de gen din Constanţa. Inovatoarele tratamente cu IntraCeuticals sunt preferatele Madonnei, dar şi ale Evei Longoria, ale Victoriei Beckham, ale lui Fergie şi chiar ale lui Justin Timberlake, iar de ieri, sunt disponibile pentru toţi constănţenii.

aBeauty Clinique - servicii cosmetice premium, aproape de constănţeni

„aBeauty Clinique înţelege foarte bine nevoile clienţilor. Tocmai pentru că aveam foarte mulţi clienţi din Constanţa care veneau în alte oraşe din ţară pentru serviciile clinicii, am decis că este momentul potrivit să aducem aBeauty Clinique la ei“, a declarat Gabriel Ursan, managerul de marketing al clinicii.
Iată cu ce servicii şi produse de înaltă calitate vine aBeauty Clinique în Constanţa: tratamente faciale adaptate nevoilor fiecărui client, tratamente de lifting şi peeling chimic, totul pentru ca tenul să îşi recapete luminozitatea şi frumuseţea naturală. Răsfăţul este completat şi de tratamentele pentru corp: tratamente anticelulită, tratamente cu radiofrecvenţă pentru piele flască, tratamente de remodelare corporală prin criolipoliză, precum şi alte tratamente efectuate cu produse de top, urmând ca, în cel mai scurt timp, acestora să li se adauge şi segmentul medical. „Ce este foarte important de reţinut este că toate tratamentele aBeauty Clinique au garanţia calităţii. Astfel, după ce clientul este consiliat absolut gratuit şi respectă schema de tratament adaptată nevoilor sale, iar rezultatele întârzie să apară sau nu sunt cele aşteptate, clientul poate face mai multe şedinţe de tratament, până la îndeplinirea target-ului propus, pe cheltuiala companiei. Dar până acum nu am întâlnit astfel de situaţii“, a explicat Gabriel Ursan.

Actriţa Crina Matei a revenit la Constanţa, pentru lansarea aBeauty Clinique

aBeauty Clinique nu este doar un alt salon de cosmetică. Este o clinică în adevăratul sens al cuvântului şi, mai mult, este o clinică de înfrumuseţare cu servicii premium la toate nivelurile, poziţionându-se astfel ca lider în segmentul tratamentelor faciale şi corporale. aBeauty Clinique, parte a grupului Agress, oferă tratamente de înfrumuseţare utilizând cea mai noua generaţie de aparate din domeniul beauty, totul într-o atmosferă selectă, sub atenta supraveghere a unui personal bine pregătit. Aici veţi găsi servicii profesionale şi oameni care vor concepe un program de înfrumuseţare specializat şi adaptat în funcţie de nevoile fiecăruia.
„Suntem femei, iar felul cum arătăm ne influenţează total starea de spirit. Cu toate ne dorim ca dimineaţa, când ne trezim, bărbatul de lângă noi să descopere aceeaşi femeie frumoasă şi atrăgătoare ca cea din seara precedentă. Din păcate, odată cu vârsta, această dorinţă începe să devină tot mai greu de transpus în realitate. Tocmai pentru că frumuseţea şi prospeţimea femeilor să nu pălească de timpuriu, recomand cu tot entuziasmul tratamentul cu IntraCeuticals de la aBeauty. Sunt destul de reticentă când vorbim despre tratamente cosmetice noi, însă m-m informat foarte bine în prealabil, am discutat cu personalul extrem de bine pregătit al clinicii şi, ulterior, am încercat aceste tratamente, de care pot să spun că sunt fascinată“, a declarat actriţa Crina Matei, prezentă, ieri, la evenimentul inaugural.

Surprize de bun-venit pentru constănţeni

Actriţa a fost prima persoană publică din România care a testat produsele şi serviciile aBeauty Clinique şi susţine că, de atunci, este cel mai fidel client. Crina Matei a avut o colaborare fructuoasă şi cu instituţiile artistice din Constanţa, de aceea s-a declarat foarte bucuroasă de revenirea în oraşul care-i trezeşte multe amintiri plăcute. Mai mult, aceasta a anunţat, ieri, în cadrul conferinţei de presă, că toţi clienţii clinicii care vor veni să testeze serviciile de top ale aBeauty Clinique în luna noiembrie au ocazia de a câştiga o ţinută special creată de designerul vestimentar Geanina Punkosti pentru a o purta, de ce nu, în seara de Revelion.

aBeauty Clinique este mult mai mult decât un cabinet de cosmetică

Nici părerea avizată a unui medic dermatolog nu putea să lipsească de la evenimentul în care aBeauty Clinique a făcut cunoştinţă, oficial, cu piaţa de beauty din Constanţa. „Poate sunteţi tentaţi să spuneţi: «a...un alt cabinet de cosmetică!», însă nu este aşa, pentru că aparatura folosită aici este de ultimă generaţie, iar Beauty Med, cei care comercializează toate aparatele care fac minuni, nu vând aceste produse oricărui cabinet cosmetic deschis peste noapte într-o scară de bloc. Eu am crescut aici, la malul mării, şi am o mulţime de prieteni care veneau în Bucureşti pentru a face tratamentele, care, de obicei, se fac în mai multe şedinţe. Sunt foarte bucuroasă că, de acum, şi constănţenii se pot bucura de serviciile premium ale clinicii aBeauty“, a spus medicul. Filis Demirgean este un experimentat medic dermatolog care activează în acest moment şi în domeniul esteticii. În urma tratamentelor eficiente realizate de-a lungul timpului, are peste 900 de clienţi mulţumiţi care o recomandă.
 
Serviciile de top, seriozitatea şi calitatea produselor recomandă aBeauty Clinique ca alegerea perfectă din toate punctele de vedere.
 
Date de contact
 
Adresă: Bulevardul Tomis nr.93, Constanţa
Telefon: 0751.970.581
Site: http://www.abeauty.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii