Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Dobrogea Grup SA face un anunţ important

ro

23 Jun, 2017 00:00 3965 Marime text
Societatea Dobrogea Grup SA, ca urmare a realizării planului propus prin administratorul special, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii, la data de 24 iulie, ora 12.00.
 
Ordinea de zi va fi următoarea:
 
1. Revocarea mandatului administratorului special, ca efect al închiderii procedurii de reorganizare judiciară a activităţii Dobrogea Grup SA. Descărcarea de gestiune a administratorului special al societăţii pentru întreaga durată a procedurii de insolvenţă generală, cu reorganizarea activităţii pe bază de plan.
2. Alegerea membrilor Consiliului de Administraţie. Alegerea preşedintelui Consiliului de Administraţie dintre administratorii aleşi. Fixarea remuneraţiei fiecărui administrator şi a remuneraţiei pentru preşedintele Consiliului de Administraţie, pe durata mandatului.
3. Împuternicirea preşedintelui ales al Consiliului de Administraţie pentru semnarea procesului-verbal, a hotărârilor Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, pentru reprezentarea acţionarilor cu puteri depline la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi oriunde va fi necesar.
 
În situaţia în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condiţiile legale şi statuare pentru desfăşurarea lucrărilor Adunării Generale Ordinare, se convoacă cea de-a doua Adunare Generală Ordinară, pentru data de 25 iulie, în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi cu aceeaşi ordine de zi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii