Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța JT Grup Oil SA și Jean Paul Tucan au solicitat în instanță anularea unui act emis de Primăria Năvodari

ro

09 May, 2024 14:12 1040 Marime text
  • Pe masa magistraților din Constanța a ajuns un nou dosar dintre JT Grup Oil SA, Tucan Jean Paul, Primăria Năvodari, IJC Constanța, ISU Dobrogea și SC Building Ștefan AOP SRL.
  • Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat, pe data de  07.05.2024, dosarul cu indicativul 3115/118/2024 și obiectul - anulare act administrativ.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de fond sunt: JT Grup Oil SA și Tucan Jean Paul – reclamanți, iar Primarul Oraşului Năvodari, Unitatea Administrativ Teritorială Oraşul Năvodari, Inspectoratul Județean în Construcții Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea Constanța și SC Building Ștefan AOP SRL – pârâți. Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
 

Despre JT Grup Oil SA 

 
 
Societatea JT Grup OIL SA s-a înființat în anul 2010 și are sediul social pe bulevardul Năvodari nr. 1, din Năvodari, județul Constanța. Activitatea principală conform codului CAEN constă în „Comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Acționarul majoritar al societății cu 90% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 10% este deținut de către Bogdan-Florin Aldea. Administratorii firmei sunt: Bogdan Florin Aldea, Andrea-Elena Dublea și Alexandra-Maria Tucan.
 
Din anul 2007 până în prezent, JT Grup OIL SA a câștigat 179 de contracte prin achiziții directe, de la autprități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Consiliul Local I. C. Brătianu, Județul Tulcea, Comuna Turcoaia și altele.
 
În anul fiscal 2022, JT Grup OIL SA, cu 35 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 301.649.192 lei și un profit de 6.300.656 lei. Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 
J.T. Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.
 
Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.
 

 
Despre Building Stefan AOP SRL

 
 
Înființată în anul 2016, Building Stefan AOP SRL are sediul pe strada Promenada Navodari, nr. 33 din Năvodari și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Asociații firmei sunt:  Ștefan Odagiu, cu 80 % din capitalul social, Paula Odagiu și Vasile Odagiu, fircare cu câte cu 10% din capitalul social. Administratorul firmei este Matei Claudiu.
 
Potrivit termene.ro, Paula Odagiu mai este asociată în  Aleka S Travel SRL,  Building Stefan Trattoria SRL și Zen Eleven SRL.
 
Numele lui  Ștefan Odagiu apare în: Odagiu Ștefan Persoană Fizică Autorizată Tulcea,  Odagiu D. Maria (Odagiu Maria) Asociație Familială, Tefani Wind SRL, Building Ștefan Rent SRL,  Building Stefan Beach Club SRL și Azimuth Beach&Lounge SRL.
 
La rândul său,  Vasile Odagiu este asociat în Gelato Artigianale SRL. Claudiu Matei este asociat în Markony Media SRL, Furniture Home Design SRL, Give You SRL și All Drawings MTE SRL.
 
În anul fiscal 2023, firma cu 16 salariați a raportat o cifră de afaceri de 52.071.048 lei și un profit de 17.757.261 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Deciza judecătorilor din Constanța în dosarul dintre reclamanții JT Grup OiL SA, Tiberiu Rafaello Cristian Tucan și Taner Gazi cu pârâții Primăria Năvodari și Building Ştefan AOP SRL

 Justiție Constanța: Pronunțarea în procesul dintre reclamanții JT Grup OiL SA, Tiberiu Rafaello Cristian Tucan și Taner Gazi cu pârâții Primăria Năvodari și Building Ştefan AOP SRL, amânată de magistrați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii