Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ion Ion Apolodor, de la ISC Constanța, avere și interese. S-a aflat printre fondatorii companiei care a preluat CTV (DOCUMENTE)

ro

25 Feb, 2024 17:00 1260 Marime text
  • Potrivit datelor oficiale, Ion Ion Apolodor s-a aflat printre fondatorii companiei Dobrogea Media Vision SRL, cea care, în 2009, a preluat postul CTV de la CTV Media Group SA.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ion Ion Apolodor, inspector în construcții în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța.
 
La data de 14 iunie 2023, Ion Ion Apolodor a completat declarațiile de avere și de interese potrivit prevederilor legislative în vigoare.
 
În declarația de interese din 14 iunie 2023, Ion Ion Apolodor a precizat că este asociat în cadrul Omi Grup Solution SRL Constanța.
 
Despre Omi Grup Solution SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 25 februarie 2024, Omi Grup Solution SRL a fost înființată în 2005, are sediul social în Constanța, pe strada Suceava, nr. 12 și se ocupă de alte activități de servicii privind tehnologia informației.
 
Firma are un punct de lucru în localitatea constănțeană Crucea, pe strada Constanței, nr. 14.
 
Asociați cu părți egale sunt Ion Ion Apolodor și Ion Monica Adonela, ultima fiind și administratorul firmei, numele său figurând și în Producție și Procesare Regiunea Sud Cooperativă Agricolă (unde este reprezentant asociat persoană juridică), dar și în PFA-ul pe care îl deține.
 
În 2022, Omi Grup Solution SRL a declarat doi angajați, profit aproape 4.000 de lei și cifra de afaceri peste 218.000 de lei.
 
Dobrogea Media Vision SRL și CTV
 
Conform termene.ro, numele lui Ion Ion Apolodor se leagă și de Dobrogea Media Vision SRL, radiată din 15 iunie 2016, Ion fiind membru fondator, alături de Napoleon Răzvan Neagu, Paul Țiței, Cătălin Marian Ghiță și Răzvan Constantin Voiculescu (MOf. 5524/23.10.2009).
 
Potrivit datelor oficiale, Dobrogea Media Vision SRL este compania care a preluat postul de televiziune constănțean CTV de la CTV Media Group SA, în 2009.
 
În Decizia 300/2011 a Consiliului Național al Audiovizualului (disponibilă în Secțiunea Document) se arată că a fost revocat acordul de cedare a licenței audiovizuale nr. TV 385/23.05.2006 cu modificările ulterioare (nr., licența CTV), întrucât Dobrogea Media Vision SRL nu a obținut documentele necesare eliberării licenței de emisie și autorizației tehnice de funcționare.
 
Așa cum am menționat anterior, Dobrogea Media Vision SRL figurează ca fiind radiată din anul 2016.
 
Avere
 
În declarația de avere din 15 iunie 2023, Ion Ion Apolodor a menționat un teren agricol de 4,85 de hectare, în localitatea constănțeană Crucea, cumpărat în 2004, dar și un apartament în Constanța, de 50,6 mp, ce i-a fost donat în 2015.
 
Activele financiare declarate sunt reprezentate de un depozit bancar deschis în 2000, cu o valoarea de 183.720,19 lei fără TVA.
 
Venitul anual al lui Ion Apolodor s-a ridicat la 22.776 de lei, fiind realizat în calitate de angajat la „alte instituții, Constanța“.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Ion Ion Apolodor, inspector în construcții la ISC Constanța, dar și Decizia 300/2011 a Consiliului Național al Audiovizualului, în care se face referire la preluarea CTV de către Dobrogea Media Vision SRL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de Avere Constanța
Ion Ion Apolodor, inspector în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța, deține un teren și un apartament (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii