Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea Grup SA Deciziile luate în cadrul ședinței Consiliului de Administrație

ro

17 Aug, 2023 12:02 1683 Marime text


Potrivit deciziei nr. 1 din data de 12 iulie 2023, a avut loc ședința Consiliului de Administrație a societății Dobrogea Grup SA, la care au participat: Vulpe Mihail – Cătălin – președinte CA, Teodorescu Fotini – administrator, Teodorescu Luminița – Valeria – administrator, Tipa Stelian – administrator și Neagu Mihail – administrator.
 
Neagu Mihail a renunțat la calitatea de administrator al Dobrogea Grup SA.
 
Au fost radiate mențiunile din Registrul Comerțului Constanța privind administratorul Neagu Mihail, ca urmare a demisiei din funcție.
 
În locul lui, a fost numit ca administrator provizoriu, pentru perioada 14 iulie 2023 și până la întrunirea adnunării generale ordinare a acționarilor pe Pisică Mirela – Mihaela, născută și domiciliată în Constanța.
 
De asemenea, potrivit deciziei nr. 2 din data de 12 iulie 2023, în cadrul ședinței s-a luat act de renunțarea lui Neagu Mihail la funcția de director general cu delegare de competență, ca urmare a solicitării acestuia.
 
Ca urmare a vacantării funcției de director general, Consiliul de Administrație l-a numit pe acest post, în perioada 14 iulie 2023 – 31 octombrie 2025, pe Sarchizian Sergiu, cetățean născut și domiciliat în Constanța.
 
Au fost radiate mențiunile din Registrul Comerțului Constanța privind directorul general Neagu Mihail – director de delegare de competență, ca renunțare a acestuia la mandat.
 
Consiliul de Administrație a delegat conducerea societății către Sarchizian Sergiu (director general) și a menținut delegarea conducerii societății către Pisică Mirela – Mihaela, născută și domiciliată în Constanța.
 
Deciziile a fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3555 din data de 9 august 2023.
 
Despre Dobrogea Grup SA
 
Conform termene.ro, Dobrogea Grup SA are ca obiect de activitate „fabricarea produselor de morărit”, are sediul social pe strada Celulozei nr. 1, Constanța și a fost înființată în anul 1992.
 
Acționarii sunt: Listă Persoane Fizice și Juridice, Actinvest SA, Ana Variete SRL, Arsenal – Montana SRL și Arsenal Forest SRL.
 
Administratorii sunt: Mirela – Mihaela Pisică, Fotini Teodorescu, Luminița – Valeria Teodorescu, Stelian Tipa și Mihail – Cătălin Vulpe.
 
Conform termene.ro, Mirela – Mihaela Pisică figurează în: Trovant Capital SRL, Valoria Enterprises SRL și MS Eval Consulting SRL.
 
Fotini Teodorescu figurează în Cereal impex SRL, Dobrogea Panificație SRL, Doborgea Patiserie SRL, Dobrogea Morărit SRL și Ro – Credo SRL.
 
Luminița - Valeria Teodorescu apare și în Valoria Enterprises SRL și Retail Data Monitoring SRL.
 
Stelian Tipa mai este prezent în: SST Advisory Team SRL, Trovant Capital SRL, SST Trading Team SRL, Forwise Capital IFN SA și Banca Comercială Intesa Sanpaolo România SA București – Sucursala Ploiești.
 
Mihail – Cătălin Vulpe apare și în firmele CBL Investments SRL, Trovant Capital SRL, Dobrogea Panificație SRL, Dobrogea Patiserie SRL, Dobrogea Morărit SRL și Dobrogea Biscuit SRL.
 
Dobrogea Grup SA a încheiat 28 de contracte de achiziție publică, printre contractanți numărându-se: DGAS Constanța, DGASPC Constanța sau Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare – Complex Flamingo.
 
Potrivit termene.ro, societatea a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri egală cu: 182.229.434 de lei, o pierdere de 1.895.897 de lei și o medie de 395 de angajați. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
AGEA și AGOA societății Dobrogea Grup SA Constanța, convocate în ședință. Ce se află pe ordinea de zi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii