Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGEA și AGOA societății Dobrogea Grup SA Constanța, convocate în ședință. Ce se află pe ordinea de zi

ro

08 Aug, 2023 15:52 928 Marime text
 Consiliul de administraţie al Societăţii DOBROGEA GRUP - S.A. convoacă adunarea generală extraordinară a acţionarilor societăţii pentru data de 04 septembrie 2023, ora 14.00, la sediul societăţii din Constanţa, cu următoarea ordine de zi:

1.Schimbarea obiectului principal de activitate al firmei din cod CAEN 1061 - Fabricarea produselor de morărit în cod CAEN 4639 - Comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.

2.Împuternicirea Preşedintelui Consiliului de administraţie pentru semnarea procesului-verbal, a hotărârilor adunării generale extraordinare a acţionarilor, pentru îndeplinirea formalităţilor legale şi ale actului constitutiv privind publicitatea acestora, pentru reprezentarea acţionarilor la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi oriunde va fi necesar.

În situaţia în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru desfăşurarea lucrărilor adunării generale extraordinare, se convoacă cea de-a doua adunare generală extraordinară pentru data de 05 septembrie 2023, în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi cu aceeaşi ordine de zi.

Acţionarii îndreptăţiţi să participe la adunarea generală extraordinară sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor societăţii la sfârşitul zilei de 16 august 2023, data de referinţă.

De asemenea, consiliul de administraţie al DOBROGEA GRUP - S.A. convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor la data de 4 septembrie 2023, ora 12.00, la sediul Dobrogea Grup - S.A. din Constanţa, cu următoarea ordine de zi:

I. Completarea Consiliului de Administraţie prin alegerea a doi noi membri. Stabilirea duratei mandatelor. Stabilirea remuneraţiei şi a condiţiilor din contractele de mandat. Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, la sediul societăţii, putând fi consultată şi completată de aceştia.

II.Alegerea unuia dintre administratori în funcţia de Vicepreşedinte CA. Stabilirea remuneraţiei şi a condiţiilor din contractul de administrare conform noii funcţii.

III. Împuternicirea Preşedintelui CA în funcţie, pentru semnarea contractelor de administrare.

IV. Prelungirea mandatului auditorului financiar Perianu Audit Consulting pentru exerciţiul financiar 2023.

V. Prezentarea şi supunerea spre analiză şi aprobare a propunerii de rectificare BVC aferent exerciţiului financiar 2023.

VI. Împuternicirea Preşedintelui Consiliului de Administraţie pentru semnarea procesului-verbal, a hotărârilor Adunării Generale Ordinare ale acţionarilor, pentru îndeplinirea formalităţilor legale şi ale actului constitutiv privind publicitatea acestora, pentru reprezentarea acţionarilor cu puteri depline la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi oriunde va fi necesar.
 
În situaţia în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru desfăşurarea lucrărilor Adunării Generale Ordinare, se convoacă cea de-a doua Adunare Generală Ordinară pentru data de 5 septembrie 2023, în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi cu aceeaşi ordine de zi.

Acţionarii îndreptăţiţi să participe la Adunarea Generală Ordinară sunt cei înregistraţi în Registrul acţionarilor societăţii la sfârşitul zilei de 16 august 2023, dată de referinţă.

Despre Dobrogea Grup SA
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 8 august 2023 Dobrogea Grup SA a fost înființată în 1992 și are sediul social în Constanța, pe strada Celulozei nr. 1, având ca obiect de activitate fabricarea produselor de morărit.
 
Acționari persoane juridice sunt companiile Arsenal Forest, Arsenal Montana, Ana Variete și Act Invest SA, toate din Brașov, toate deținând câte 0,0034%.
 
Restul de 99,9864% revine unei Liste cu 2224 de acționari persoane fizice și juridice.
 
Administratori sunt  Mihail Cătălin Vulpe, Mihail Neagu, Fotini Teodorescu, Stelian Tipa și Luminița Valeria Teodorescu.

În 2022, Dobrogea Grup SA a declarat o cifră de afaceri de 182.229.434 lei, cu pierdere de 1,895,897 lei și un număr de 395 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 3%, potrivit www.termene.ro.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și: 

În 2022, cifra de afaceri a companiei a scăzut cu 2.70%Decizii importante ratificate de acționarii Dobrogea Grup SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii