Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A zecea editie a „Liberty Parade" (galerie foto)

ro

07 Jul, 2009 02:24 2987 Marime text

liberty.jpgCu o siglă nouă şi un alt imn, pe 18 iulie, între Olimp şi Saturn începe „Liberty Parade"

Plecarea se va face, în mod tradiţional, din intersecţia de la Olimp, iar participanţii vor însoţi camioanele până la Liberty Parade Arena (plaja dintre Saturn şi Venus), pe ruta Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn. 

Pe plaja ADRAS, la Liberty Parade Arena, cele câteva zeci de mii de iubitori de muzică house vor petrece până dimineaţă, în ritmurile mixate de DJ-ii invitaţi.

Cu fluiere, cravate, ochelari de soare, pictaţi pe întreg corpul sau purtând măşti de gaze, căşti de sudori, cu peruci sau cu părul strâns în creste viu colorate, costumaţi în Pinocchio, Motanul încălţat sau în orice personaj doresc, tinerii sunt aşteptaţi la cel mai mare eveniment house din ţară.

Invitaţii speciali de anul acesta sunt Ferry Corsten şi Planet Funk, alături de care vor mixa Christian Green, Emil Lassaria, Dan Ene, Vika Jigulina, Treitl Hammond, Paul Damixie, Sllash & Doppe şi Carlos & Jasc. Pe scenă vor urca NTFO, Lucian Bărbulescu, DJ Andi & Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, DJ Optick, DJ Allen, DJ Raoul, Hermannstadt Collective.

La Radio 21 s-a difuzat, recent, imnul actual al „Liberty Parade": vocea Tarei McDonald, suprapusă pe beat-urile Vibers - Activ, DJ Optick, DJ Andi şi Play & Win. Tara McDonald este cea care, alături de Axwell, a lansat uriaşul succes de club „Feel The Vibe". Imnul poate fi ascultat de către fanii muzicii dance accesând adresa de internet http://www.radio21.ro/....

Tinerii participanţi la Liberty Parade 2009 trebuie să ştie că regulile impuse de organizatori încă de la prima ediţie nu se vor schimba: trebuie să aveţi peste 18 ani ca să intraţi pe Liberty Arena, unde o echipă de securitate se va ocupa de buna desfăşurare a concertelor (la intrare va avea loc un control corporal). Nu veţi fi primiţi dacă aveţi asupra voastră obiecte contondente sau din sticlă sau plastic, droguri, arme sau alte obiecte periculoase. Chiar şi în interiorul arenei, vă sfătuiesc organizatorii, nu consumaţi băuturi alcoolice sau energizante, ci mai degrabă apă.

Anul trecut, Liberty Parade Arena şi-a dublat suprafaţa - de la 40 la peste 70 de metri pătraţi. De asemenea, scena s-a mărit considerabil, lucru pe care organizatorii afirmă că nu l-ar fi crezut cu putinţă, dar... „s-a întâmplat". Plaja a fost invadată, până la revărsatul zorilor, de lumini laser, iar concertele s-au văzut de la mare distanţă pe un fundal enorm, montat în spatele scenei. Costul evenimentului s-a ridicat la peste 200.000 de euro, afirmă organizatorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii