Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea 16 ianuarie Constanta, 2 grade

ro

16 Jan, 2010 14:54 1102 Marime text

meteo01.jpgAstăzi, vântul devine mai puternic în Dobrogea şi Bărăgan, dar maximele trec cu 2-3 peste normă. Se ating 6 grade la Drobeta Turnu Severin, 4 la Craiova şi Râmnicu Vâlcea şi 3 la Giurgiu şi Piteşti.

Dobrogenii au parte tot nori şi câteva ninsori, dar slabe şi aici, asociate însă cu vânt ceva mai sprinten. Temperaturile pornesc de la minus 1 grad la Tulcea şi cresc până la un grad la Cernavodă şi chiar 2 la Constanţa.

În Moldova, tot cer noros şi ninsori slabe se aşteaptă azi. Fără vânt însă, aşa că deşi temperaturile nu sunt prea mari, vor fi resimţite ca atare, nu mai mai mici decât în realitate. Se fac minus 6 grade la Suceava şi Botoşani, minus 5 la Iaşi şi Bacău şi minus un grad în sud, la Galaţi şi Focşani.

Duminică doar în nordvest şi centru se mai arată câte o rază de soare, în rest, după ce se ridică ceaţa matinală, la vedere vor rămâne doar nori compacţi din care, în sud şi est, vor cădea ninsori locale. Pe litoral însă, unde e mai cald, se aşteaptă lapoviţe sau ploi, aşa că vor fi condiţii şi de polei. Maximele, cum spuneam, mai ridicate pe litoral, vor atinge 4-5 grade, dar pot coborî şi la minus 5 grade la Miercurea Ciuc, Suceava şi Botoşani.

În capitală, duminica ne va aduce tot nori şi, trecător, şi câţiva fulgi de zăpadă, mai ales spre seară. Temperatura continuă să se păstreze la aproximativ 2-3 grade.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii