Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce spune primarul Florin Mitroi în legătură cu acuzaţiiile aduse de un localnic

ro

04 Feb, 2012 16:28 1486 Marime text

In legatura cu incidentul din seara zilei de 03.02.2012, cand dl Solea Mitica sustine ca ar fi fost batut de primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, impreuna cu alte doua persoane, facem urmatoarele precizari:

1. Dl Solea este cunoscut ca fiind alcoolic si avand un comportament de o calitate indoielnica. A existat intr-adevar un imprumut acordat de acesta unui nepot al d-lui Mitroi. Imprumutul si dobanda aferenta au fost restituite, existand insa o neintelegere asupra unor penalitati. In seara zilei de 03 februarie, primarul Mitroi l-a sunat pe Solea pentru a lamuri acest aspect, insa nu i s-a raspuns la telefon. Ulterior, a sunat-o pe fina acestuia, care fusese martora la restituirea banilor, insa la telefon i-a raspuns sotul acesteia, aducandu-I injurii fara un motiv intemeiat. Acesta a fost ultimul demers al primarului in legatura cu dl Solea. Ulterior, nu a mai incercat sa ia legatura cu el nici telefonic, nici personal.

2. Pana la momentul acesta dl Mitroi nu a fost chemat pentru declaratii sau alte demersuri legale. In seara in care dl Solea a fost agresat primarul se afla la domiciliul surorii sale, sarbatorind ziua de nastere a acesteia impreuna cu familia. Desi exista o problema legata de imprumutul acordat nepotului sau, primarul Mitroi nu intelege si nu a inteles nici in trecut sa isi rezolve problemele folosind forta fizica. Acuzatiile d-lui Solea se bazeaza pe inchipuirile unui alcoolic si dorinta acestuia de a candida la postul de primar.

 

Biroul de presă, 

Primăria Valu lui Traian

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii