Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR Geoana face eforturi considerabile sa nu se dezica de porecla "prostanac"

ro

28 May, 2010 19:23 851 Marime text

UNPR transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană demonstrează, prin ultimele sale declaraţii ce vizează noua formaţiune, că Ion Iliescu a avut dreptate în 2005, când i-a atribuit porecla de "prostănac".

"UNPR constată cu suprindere că preşedintele Senatului, Mircea Geoană, nu se poate abţine de la emiterea unor declaraţii ridicole, prin care arată că experienţele recente nu i-au adus mai multă înţelepciune politică. Astfel, după premierea cu 25.000 de euro a românilor întorşi din străinătate, după trimiterea de cosmonauţi pe Lună şi după instalarea de GPS-uri pe tractoare, Mircea Geoană emite ipoteze politice legate de UNPR", se arată în comunicatul de presă remis astăzi.

Progresiştii ţin să-i amintească lui Mircea Geoană (care a spus în urmă cu o zi că prin alăturarea cu actuala putere, noua formaţiune politică s-a "mânjit" definitiv, n.r.), că "nu are dreptul moral de a vorbi despre stânga românească", în condiţiile în care alături de complicii săi, "este direct responsabil de prăduirea bugetului de stat şi de aruncarea României într-o criză economică fără precedent".

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii