Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Uniunea Națională a Patronatului Român - Regiunea Sud-Est (UNPR-RSE) lansează un nou studiu de piață, la Constanța (GALERIE FOTO)

ro

14 Jun, 2024 12:16 991 Marime text


Vineri, 14 iunie 2024, de la ora 12.00 a avut loc o conferință de presă organizată de Uniunea Națională a Patronatului Român - Regiunea Sud-Est (UNPR-RSE).

În cadrul acestui eveniment, a fost anunțată lansarea unui nou studiu de piață și au fost prezentate detalii despre un eveniment viitor în care se va semna un protocol de colaborare între UNPR-RSE și Uniunea Antreprenorilor Întreprinderilor Mici, Mijlocii și Privatizate din Ucraina.

Principalul mesaj pe care dorim să îl transmitem astăzi este faptul că anunțăm lansarea unui studiu asupra stării mediului de afaceri din Constanța. Și vom face un protocol de colaborare cu Uninunea Patronală din Ucraina, care va fi semnat pe 29 iunie la Constanța. Cu ocazia aniversării 1 an UNPR RSE, lansăm acest studiu de piață. Analizăm starea mediului de afaceri din Constanța și vedem așteptările companiilor din Constanța și analizăm dinamica pieței locale. O să avem o imagine clară a provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri. Ne așteptăm ca studiul sa fie finalizat în următoarele trei luni”, a afirmat vicepreședintele UNPR-RSE Daniel Constantin Moraru.

În sprijinul acestui studiu, Uniunea Națională a Patronatului Român - Regiunea Sud-Est transmite că este nevoie atât de implicare mediatică, precum și de participarea companiilor locale.

Dorim să cerem sprijinul presei pentru mediatizarea studiului. Vrem o participare cât mai largă a companiilor locale. Protocolul de colaborare va aduce multiple avantaje membrilor - se vor extinde relațiile economice bilaterale și acces pe noi piețe. Protocolul va facilita și schimbul de informații”, a adăugat Daniel Moraru.

Evenimentul de semnare a protocolului de colaborare va avea loc pe 29 iunie la Del Mar, de la 10.30 și va include o prima sesiune cu semnarea protocolului și sesiune de răspunsuri, cât și o conferință de presă. La protocol va participa și ambasadorul Ucrainei în România. 

Obiectivul principal al protocolului este stabilirea unui contact cu autoritățile și companiile ucrainene.

Reprezentanții UNPR-RSE anunță că va urma un protocol cu Turcia, Coreea de Sud și Indonezia.

Vicepreștedintele Daniel Moraru face apel inclusiv la mediul politic tomitan, în sprijinul acestui demers:

Vrem să transmitem și un mesaj mediului politic din Constanța - să-și deschidă ușile către mediul de afaceri constănțean.

Citește și:
Știri Constanța Ministrul Ștefan-Radu Oprea, în vizită la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii de la Pavilionul Expozițional Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii