Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful Direcţiei Regionale Vamale Constanţa are o vilă de lux VIDEO

ro

24 May, 2011 14:10 1881 Marime text

vila_94214400.jpgŞeful Direcţiei Regionale Vamale Constanţa, Sunai Cadîr, unul dintre cei care fac parte din caracatiţa din port are o vilă de miliarde, deşi atât el, cât şi soţia sa sunt bugetari. Cadîr a mai fost cercetat de procurorii anticorupţie.

Vecinii spun că şeful Direcţiei Regionale Vamele Constanţa şi soţia lui s-au mutat pe strada Dragoslavele din Constanţa în urmă cu trei ani. Însă, potrivit declaraţiei de avere, casa a fost construită abia în 2010. "Vila costă câteva miliarde de lei. Soţia lui lucrează la Casa de pensii", a spus una dintre vecinele lui Sunai Cadîr.

Nu este pentru prima dată când Sunai Cadâr se află în atenţia procurorilor anticorupţie. Potrivit ziarului Ring, numele şefului direcţiei Regionale Vamele a mai apărut într-un scandal de corupţie. Acesta a fost acuzat în 2006 că i-ar fi "facilitat formalităţi vamale" unui om de afaceri constănţean. Procurorii anticorupţie au decis atunci neînceperea urmăririi penale. La aproape un an de când Direcţia Naţională Anticorupţie a intrat pe fir, omul de afaceri a murit în condiţii suspecte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii