Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salarii mai mici din cauza Legii unice de salarizare

ro

16 Feb, 2010 16:28 1120 Marime text

Bugetarii au primit luna aceasta salariile calculate după Legea unică. În unele cazuri, noul mod de calcul a dus la scăderea veniturilor. În unele cazuri, veniturile angajaţilor de la stat au scăzut şi cu 400 de lei.

„Un profesor cu studii superioare, vechimea 30 de ani, grad didactic I, gradaţie de merit. Octombrie, 2159 de lei, ianuarie - 1.899. În luna octombrie debutantul avea în învăţământul preuniversitar 873 de lei, în luna ianuarie ... ajunge la 813 lei. Această situaţie se regăseşte la majoritatea angajaţilor din învăţământ', a precizat Marius Nistor, vicepreşedinte Federaţia Spiru Haret.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • salariile efectul unor politici aberante 17 Feb, 2010 08:55 Este clar ca maestrul Boc nu este decat un pion amarat. Degeaba dati in el. Nu este decat lacheul de serviciu al domnului Basescu, Bancii Mondiale si FMI. De ce am ajuns aici? Pentru ca ne-am batut joc de cresterea economica din anii anteriori.Am ajunsla mana acestor organisme iar actualii guvernanti si-au cumparat protectia devenind sclavii aplicarii experimentelor acestora.Nu este decat o solutie. Sa cada legal aceasta putere si sa inchidem usa pentru alte credite. Avem solutii interne dar nu se vrea.E o gogoasa faptul ca imprumutul este ieftin de rambursat. In dobanda da dar in efecte e devastator. Oamenii trebuie sa inteleaga cum pe fondul unei crize s-au cocotat la varf oameni mediocrii care in numele modernizarii statului alta diversiune fac varza tata.